Ανανεωμένη, λαμπερή, σε απόλυτη φόρμα και με τη συγκρατημένη αισιοδοξία που διακρίνει όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που στελεχώνουν ένα κανάλι το οποίο βρίσκεται υπό την απειλή του “μαύρου”-όπως ο ALPHA-, “τσάκωσε” ο φακός του Youweekly.gr τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας.

img_9328Λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στην πτήση της για Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται το σπίτι και η οικογένειά της, η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” επισκέφθηκε την “Gallery Moraitis”, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε έναν ελληνικό καφέ στην διπλανή “Υδρία”, ένα από τα πιο διαχρονικά στέκια της Πλάκας.

img_9309 Εκεί όπως είναι φυσικό ο κόσμος που την αναγνώρισε έσπευσε να τη χαιρετίσει και να βγάλει μαζί της μια αναμνηστική φωτογραφία, ενώ οι περισσότερες συζητήσεις είχαν να κάνουν με το μέλλον της εκπομπής της που τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να “μετακομίζει” στο νέο κανάλι που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. “Προτάσεις έχω και είχα πάντα για συνεργασίες. Καμία, όμως, δεν είναι επίσημη και κυρίως οριστική”, ακούστηκε να σχολιάζει η αγέρωχη και δαιμόνια Βίκυ Χατζηβασιλείου…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαλλιά κουβάρια Πάολα-Σκορδά όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα: «Δεν σε γουστάρω, είσαι μια…»

Η αγωνία της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τον άντρα της: «Έχω χάσει την μισή ζωή μου….»

Στα μαχαίρια Τάμτα-Εριέττα Κούρκουλου! Τι χωρίζει τις δυο γυναίκες;

loading...