Ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο του «Όλα Καλά» μίλησε σχετικά με τη δήλωση της Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη, που συζητήθηκε πολύ της τελευταίες ημέρες και έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα της τραγουδίστριας αλλά και του δημοσιογράφου που της πήρε τη συνέντευξη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης λοιπόν, αναφέρθηκε κυρίως στον Γιώργο Λιάνη και σε μια δική του παλιά ιστορία, λέγοντας πως δεν ξέρει αν τα έχει πει έτσι η Πάολα…

«Εγώ δεν ξέρω αν το είπε έτσι κι αν το εννοούσε έτσι γιατί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που της έκανε τη συνέντευξη κάποτε είχε κάνει και σε εμένα μια συνέντευξη και έγραψε με μεγάλα γράμματα ότι «Ρωτήσαμε τον Γιάννη Φλωρινιώτη αν ξέρει τον Ανδρέα Παπανδρέου και ο Γιάννης Φλωρινιώτης είπε «ποιος είναι ο κύριος, δεν τον ξέρω». Δεν είχα πει ποτέ εγώ τέτοιο πράγμα.

Ίσως ήθελε να μου κάνει κακό στην καριέρα μου και όντως μου έκανε. Εκείνη την εποχή ερχόντουσαν πάρα πολλοί του ΠΑΣΟΚ στο μαγαζί και μετά εξαφανίστηκαν. Τους έβλεπα στο δρόμο τους έλεγα «γιατί χάθηκες και δεν έρχεσαι;» και μου έλεγαν «Τι λες ρε; Είπες δεν ξέρεις τον Παπανδρέου και θα έρχομαι εγώ να αφήσω τα λεφτά μου σε εσένα;» Δεν μπορούσα να βγω τότε και στα κανάλια να το πω. Τον βρήκα μετά από πολλά χρόνια και του λέω «Καλά, δεν ντρέπεσαι; Μου έκανες μεγάλο κακό στην καριέρα μου» και είπε «Ακόμα το θυμάσαι; Δεν το ξέχασες;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο δημοσιογράφος που «έκαψε» την Πάολα παραδέχθηκε την κοτσάνα του! Δείτε πως απολογήθηκε

Πυρ και μανία η Σοφία Βόσσου! Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη μπροστά στις κάμερες!

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για το κόψιμο της εκπομπής και το Νίκο Μουτσινά! Τι συνέβη;

loading...