Τον Γιάννη Παπαποστόλου τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια ως τον άνθρωπο στο πλευρό της Χριστίνας Παππά. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί στο Βόλο, τόπο καταγωγής του 33χρονου δικηγόρου, αφού στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας μένει η Μητέρα της ηθοποιού κι εκείνη την επισκέπτεται συχνά. Η γνωριμία τους οδήγησε σύντομα σε μια πολύ ουσιαστική σχέση.
Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού και οι δύο τους είναι άνθρωποι της ουσίας, σε ότι κι αν καταπιάνονται. Πόσο μάλλον στον έρωτα… Η σχέση τους κράτησε αρκετό καιρό και οι δύο τους ταίριαζαν πολύ, όπως μαρτυρούν ακόμα και σήμερα οι άνθρωποι που τους ξέρουν καλά. Κάποια στιγμή, για τους δικούς του λόγους, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στα προσωπικά τους, ανάμεσά τους όμως παρέμεινε μια πολύ δυνατή φιλιά, που στο πέρασμα του χρόνου φούντωσε ακόμα περισσότερο και μέχρι σήμερα είναι πραγματικά αδερφικοί φίλοι.
Ένα από τα στοιχεία που είχαν φέρει κοντά την ηθοποιό και τον νεαρό δικηγόρο ήταν η κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Ο Γιάννης, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να παίζει πλήκτρα μόλις στα 9 του χρόνια. Μετά ήλθε η κιθάρα και πολύ σύντομα δημιούργησε ένα συγκρότημα, με το οποίο έκανε συναυλίες σε μαγαζιά του Βόλου. Τότε, βέβαια, ο Γιάννης Παπαποστόλου ακόμα δικηγορούσε και η ενασχόληση με τη μουσική παρέμενε γι αυτόν ένα όνειρο ζωής.
Λίγα χρόνια αργότερα, το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα και ο ταλαντούχος Βολιώτης μας συστήνεται, επιτέλους, δισκογραφικά με το τραγούδι «Άγρυπνος Φρουρός», σε μουσική  του Λεωνίδα Φαμέλη και του Γιώργου Φαμέλη και σε στίχους του Δημήτρη Συρόπουλου. Με το Λεωνίδα Φαμέλη γνωρίστηκαν όταν ο Γιάννης Παπαποστόλου, με τις διαρκείς συμβουλές και την διακριτική καθοδήγηση της πρώην συντρόφου του, ξεκίνησε να κάνει τα δύο τελευταία χρόνια live εμφανίσεις και στην Αθήνα.
Το ταλέντο του εκτιμήθηκε, οι πόρτες άνοιξαν και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Γιάννη Παπαποστόλου στη δισκογραφία είναι πλέον γεγονός με τον “Άγρυπνο Φρουρό” (από την Ηeaven) να έχει κάνει δυναμικό entry στα μουσικά πράγματα. Παράλληλα με το τραγούδι κυκλοφόρησε και το video clip, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη και του Κωνσταντίνου Θάνου και με τη συμμετοχή της Χριστίνας Παππά που δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό του αδελφικού της φίλου στο ξεκίνημά του, όπως άλλωστε είναι στο πλευρό του και σε όλα του τα βήματα…
 
Δείτε το βίντεο κλιπ και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει από τα αγαπημένα σας τραγούδια, εμάς μας έχει κερδίσει κανονικά:

nakedtruth.gr

loading...