Υπήρξε καλόγρια, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και τραγούδησε τον στίχο “Τι είχαμε, τι χάσαμε σ’ το λέω σε ξεχάσαμε”. Ποιο από τα παραπάνω ήταν ένα καλοπαιγμένο επικοινωνιακό παιχνίδι; Η Έφη Σαρρή αποποιείται το trash και δηλώνει ότι της αρέσει να στήνει ωραία παραμύθια.

Το comback γίνεται με το τραγούδι “Μην μου πεις το ζώδιό σου βγάλε μόνο το μαγιό σου” που γίνεται viral και την γνωστή τραγουδίστρια να φωτογραφίζεται για το Down Town και να προκαλεί…


“Δεν με ενδιαφέρει να με θυμάται κανείς. Δεν μεγαλούργησα, δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα”, αποκάλυψε η Έφη Σαρρή και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εννοείται ότι θα πάω στο Athens Pride. Και θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν με καλούσαν να τραγουδήσω εκεί”.

Τέλος, η Έφη Σαρρή μίλησε και για το λάθος που είχε γίνει στη μεγάλη επιτυχία της και στο στίχο “Τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε”: “Δεν ήταν τρικ, ούτε έγινε επίτηδες. Έγινε εντελώς συμπτωματικά διότι έτυχε η κοπέλα που μου έκανε φωνητικά, η οποία είναι πολύ γνωστή τραγουδίστρια, να έχει ελαφρύ πρόβλημα με την άρθρωση. Έπεσαν λοιπόν, τα δυο σίγμα μαζί και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Οι 3000 πρώτοι δίσκοι βγήκαν στη αγορά έτσι και μετά κυκλοφόρησε το σωστό”.

Το Google λέει ότι είσαι 64 χρονών. Είναι δυνατόν; 

«Είναι αστείο νομίζω. Είμαι πολύ πιο κάτω από πολλές γνωστές τραγουδίστριες, γιατί παλιά τους έκανα φωνητικά, δεν είχα δική μου καριέρα. Μακάρι να είμαι έτσι στα 64.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο δικαστήριο η Δήμητρα Ματσούκα για χρέη – Κατέρρευσε μπροστά σε όλους!

Ο πατέρας του γιου της Πωλίνας μιλάει πρώτη φορά για την εξαφάνιση – Τι αποκάλυψε για το παιδί του;

«Θα πρέπει να ντρέπεστε που…»: Άγρια επίθεση σε Μενεγάκη και Παντζόπουλο -Τι συνέβη

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ