Ο ένας δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον άλλον με την αδυναμία τους να είναι παραπάνω από φανερή. Ο λόγος για τον Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος για πρώτη φορά αποφάσισε να μας συστήσει τον μικρότερο αδελφό του Βαγγέλη προκαλώντας… πανικό. Τα δυο αδέλφια φωτογραφίζονται για το περιοδικό Hello και μιλούν για τη σχέση του.

«Έχουμε 12 χρόνια διαφορά και είναι λογικό ν’ αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά κάποια πράγματα. Αλλά στο τέλος τα βρίσκουμε, Έχουμε μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές. Όταν ήμουν γύρω ατά 10, έπαιζα στη γειτονιά και γύρισα σπίτι κλαμένος, γιατί δύο αδέρφια με είχαν χτυπήσει. Στεναχωρήθηκε ο πατέρας μου. Πίστευε, επειδή και ο ίδιος είχε δύο αδέρφια, ότι στη δύσκολη στιγμή σ’ αυτά μπορείς να στηριχτείς. Πήραν, λοιπόν, την απόφαση αν και ο πατέρας μου ήταν ήδη 52 ετών, να κάνουν ένα ακόμη παιδί. Έξι μήνες μετά, η μητέρα μου ήταν έγκυος. Ήθελαν, μετά την αδερφή μου, τη Μαίρη, που είναι δύο χρόνια μικρότερη μου, να έρθει δίπλα μου κι ένας αδερφός. Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που γεννήθηκε ο Βαγγέλης. Ήμουν στο σχολείο και ήρθε μια οικογενειακή φίλη να με πάρει, για να πάμε στο μαιευτήριο. Τον είδα, καμία σχέση μ’ εμένα εμφανισιακά, γιατί μοιάζει στη μητέρα μας κι εγώ στον πατέρα μας, αλλά η χαρά μου ήταν απερίγραπτη», δηλώνει ο τραγουδιστής και ο αδερφός του συμπληρώνει: «Προχωράμε λειτουργώντας συμπληρωματικά και βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Όλοι τραγουδιστές θα γίνουμε α’ αυτή την οικογένεια; Νομίζω ότι παραπάει. Παρότι έχω σπουδάσει μουσική, δε θέλησα ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά. Καμιά φορά μπορεί να εκφέρω άποψη για κάποια τραγούδια του Χρήστου. Μέχρι εκεί. Έχω ανοίξει ένα μπαρ στη Νέα Ερυθραία, ετοιμάζω ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και συνεργαζόμαστε με τον Χρήστο σε κομμάτια της δουλειάς του. Εγώ απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω την εικόνα του Χρήστου να διαβάζει. Μονίμως ήταν χωμένος στα βιβλία. Έχει τελειώσει το Οικονομικό της Νομικής, ήταν πολύ μελετηρός», δηλώνει ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μετά τα απίστευτα βρισίδια ο Λιάγκας και η Θεοδωρίδου τα βρήκαν on air – Η ατάκα που έκανε τον παρουσιαστή να κοκκινίσει

Απίστευτο! Η Δέσποινα Μοιραράκη τολμά και φωτογραφίζεται με μαγιό – Δείτε το κορμί της…

Αποκάλυψη! Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αντώνη Κανάκη!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ