Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Tι κοινό μπορεί να έχει ο Κώστας Αποστολάκης και η Άννα Μενενάκου; Οι δύο ηθοποιοί αφήνουν για λίγο την κουζίνα του εστιατορίου “Chez Philippe” από τη σειρά “Μάλιστα Σεφ!” του MEGA, αλλά μη φανταστείτε ότι πάνε πολύ μακριά… Για τις ανάγκες της φωτογράφισης βρέθηκαν σε μια άλλη… κουζίνα και με την απειλή των μαχαιριών μάθαμε όσα οι άλλοι δεν τολμούν να τους ρωτήσουν…

_DSC9697

Ο Κώστας Αποστολάκης “διακτινίζεται” ανάμεσα σε δύο θέατρα -“Άντρες έτοιμοι για όλα” στο «Λαμπέτη» και «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στο “Αθηνά”, ενώ παράλληλα έχει και την τηλεόραση.

Έχεις κάνει το τραπέζι για να ρίξεις γυναίκα;
Το τραπέζι, όχι, αλλά το κρεβάτι τής το ‘χω κάνει για να τη ρίξω. (γέλια) Νομίζω, όμως, ότι μια γυναίκα πρέπει να κάνει το τραπέζι για να ρίξει έναν άντρα και ο άντρας να κάνει άλλα, όπως ένα ακριβό ή ένα σημαντικό δώρο…

Έχοντας πάρει διαζύγιο, μετάνιωσες που παντρεύτηκες και είπες ότι “τελικά δεν κάνω για γάμο”;
Τώρα που είμαι 45 χρόνων αρχίζω και το πιστεύω!

Σκέφτεσαι ξανά το γάμο;
Αν είχα ένα εκατομμύριο ευρώ μπορεί και να το ξανάκανα!
Δηλαδή θεωρείς ότι είναι θέμα χρημάτων;
Όσες γυναίκες λένε ότι δεν τις αφορά το οικονομικό, λένε ψέματα. Και θα σου πω και κάτι άλλο… Οι πλούσιοι γάμοι κρατάνε περισσότερο, γιατί οι άντρες εξαγοράζουν την ελευθερία τους!

Με την Πηνελόπη Πλάκα χωρίσατε;
Δεν έχουμε χωρίσει. Είμαστε μια χαρά και περνάμε πολύ καλά!
Η διαφορά ηλικίας σε απασχόλησε ποτέ;
Ποτέ. Καταρχάς νιώθω μικρότερος από την Πηνελόπη. Είμαι τόσο ονειροπόλος που το μυαλουδάκι μου δεν έχει πάει ούτε… Λύκειο!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ