Το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision και τη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για την παρουσίαση του κομματιού σχολίασαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας δε συγκρατήθηκε και τα «έχωσε» πάλι στην ΕΡΤ για την κακή διοργάνωση και την όλη στάση της στη Eurovision. Μάλιστα, δεν παρέβλεψε να αναφερθεί στην πρόσφατη αναφορά της ΕΡΤ στο όνομα του, λέγοντας: «Καταρχήν εγώ είμαι ο Μαλιάγκας –αυτή είναι η θέση της ΕΡΤ- και αυτοί είναι οι σοβαροί» 

Κι έπειτα καταπιάστηπε με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ οτι δεν ξέρει από τηλεόραση!

«Δηλαδή η αριστεροφροσύνη μας δεν μας επιτρέπει να πάμε στην Eurovision αλλά το να κόψουμε συντάξεις και να πάμε σε στα 380 ευρώ μας το επιτρέπει! Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την τοποθέτηση του Τσακνή στην ΕΡΤ….Τι σχέση έχει ο Τσακνής –που είναι ένας καλός τραγουδιστής ο άνθρωπος- σαν Πρόεδρος της ΕΡΤ; Ξέρει από τηλεόραση ο Τσακνής; Καταρχάς οι πολύ αριστεροί δεν βλέπουν τηλεόραση! Έτσι λένε!»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Χαμός με την ΕΡΤ και την κακή διοργάνωση της Eurovision- Εκνευρισμένοι οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη τύπου

Δείτε ακόμη:Ο Γιώργος Λιάγκας «ξαναχτυπά» την ΕΡΤ: «Για να κάνει 2%, οι άνθρωποι είναι αποτυχημένοι»

Δείτε ακόμη: «Αυτός είναι καραφλός, εγώ…»: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Σίλα Σεραφείμ για τον χαρακτηρισμό «μαλιάγκας»

Δείτε ακόμη: Ξέσπασε πόλεμος: Η Μαριλένα Κατσίμη αντεπιτίθετα στα επικριτικά σχόλια του Θέμου Αναστασιάδη

loading...