Ναι, η είδηση ειναι αυθεντική και καρατσεκαρισμένη απο το Υouweekly.gr!!! Τι ακριβώς συμβαίνει και πως θα κυκλοφορήσει μουσικό cd με τον Παντελίδη με νέα τραγούδια του αλλά και με την φωνή του!!! Η ιστορία εχει ως εξής:

Η Minos- EMI, η εταιρεία που συνεργαζόταν με τον Παντελίδη είχε στην κατοχή της 200 ακυκλοφόρητα demos με τραγούδια του Παντελή. Ναι, αυτός ο άνθρωπος καθε στιγμή του έγραφε τραγούδια, τα οποία και εκτελούσε με την κιθάρα του και τα έκανε demos που τα έστελνε στην Μαργαρίτα Μάτσα και στον παραγωγό του Νεκτάριο Κόκκινο. Αυτά λοιπον ολα τα demos πέρασαν απο την δισκογραφική στην οικογένεια Παντελίδη. Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του νεαρού καλλιτέχνη ειναι πλεον στα χέρια της οικογένειας.

Τι θα γίνει όμως με αυτά τα κομμάτια; Το Υouweekly.gr επικοινώνησε και με άνθρωπο της οικογένειας αλλά και με στέλεχος της δισκογραφικής, που δεν ήθελε να φανερώσει το όνομα του. «Τα τραγούδια που παρέλαβε η οικογένεια Παντελίδη ειναι πάνω απο 200, μάλιστα απο αυτά σχεδόν τα μισά δεν τα έχουμε ακούσει. Μα ποιος περίμενε να χαθεί το παιδί που είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Είχαμε αρχίσει να ασχολούμαστε με το νέο cd…Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

loading...