Τους Locomondo συνάντησε το Youweekly.gr στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής, του ραδιοφωνικού σταθμού «Sfera». Πέρα από την πολύχρονη επαγγελματική τους πορεία, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για εκείνους! Ο Μιχάλης Κούμαρης, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος μίλησε στην δημοσιογράφο μας, Άννα Σαρηγιάννη για όλους και για όλα!

Αν του έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή κάποιου show θα πήγαινε; «Δεν θα το έκανα! Ποτέ δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Όχι για το θέμα της κρίσης, στο να κρίνω δηλαδή κάποιον, έτσι κι αλλιώς όλοι κρινόμαστε καθημερινά με ότι κι αν κάνουμε, κι εγώ, κι εσύ και όλοι…Το θέμα είναι ο διαχωρισμός της μουσικής! Κάποτε η μουσική και η ποπ κουλτούρα ήταν το ίδιο! Τώρα αυτά τα show χωρίζουν τον καλλιτέχνη από την μουσική. Η δική μου οπτική γωνία είναι σαν να βλέπεις την μουσική, όλο το πακέτο μαζί, όλων!» και συνεχίζει στο youweekly.gr: «Τα παιδιά που πηγαίνουν στα show είναι πολύ καλά και οι κριτές είναι εξαιρετικοί! Δεν είναι αυτό το θέμα αυτό…Η μουσική δεν είναι ο τραγουδιστής, η μουσική είναι μουσική!»

Γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά και δεν δίνουν ούτε συνεντεύξεις….»Ευτυχώς που δεν απασχολούμε έτσι! Άλλους τους αρέσει, σε άλλους όχι! Εμείς δεν είμαστε πολύ γι’αυτά!«, αναφέρει χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr! Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:
[jwplayer_youtube src=»ldiKlBuzK0g»]

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ματέο το νου σου! Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η Μενεγάκη με τις προηγούμενες σχέσεις της

Σκάνδαλο! Κατηγορούν πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο» ότι μοιράζει ακάλυπτες επιταγές -Τι απαντά ο ίδιος αποκλειστικά στο Youweekly.gr

Έχασε τα λόγια της! Η αποκάλυψη της Μαρί Κυριακού για τον μεγάλο γιο της Σκορδά που άφησε κάγκελο την παρουσιάστρια

loading...