Με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε μία πολύ ειλικρινή συνέντευξη, με άγνωστα γεγονότα από την ζωή του που μας άφησαν άφωνους! Στη φυλακή για προσβολή της δημοσίας αιδούς βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός…stamaths-gardelhsΠώς συνέβη αυτό;

«Πριν από χρόνια είχαμε πάει με ένα συνάδελφο στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή θέλαμε να κάνουμε την ανάγκη μας. Κάναμε μια παράκαμψη, βγήκα από το αμάξι και πήγα πίσω από ένα δέντρο», εξιστορεί, στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Και συνεχίζει: «Ξαφνικά, μας περικύκλωσαν δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να ψάχνουν το αυτοκίνητο και το φίλο μου. Μας πήραν τα διαβατήρια και τις ταυτότητες και μας ζήτησαν να τους ακολουθήσουμε».

«Καταλήξαμε σε μια φυλακή, μας έβαλαν σε κάτι μπουντρούμια, έπιασε κρίση το Μανώλη, εγώ άρχισα να φωνάζω για τα συνταγματικά μου δικαιώματα», αναφέρει.

«Μας άφησαν μόνους στο δωμάτιο, αλλά κατάλαβα ότι μας παρακολουθούσαν. Αρχίσαμε να μονολογούμε “πω, πω τι πάθαμε, για την ανάγκη μας σταματήσαμε και βρεθήκαμε σε τουρκικές φυλακές, ούτε την Πόλη δεν είδαμε, τσάμπα το ταξίδι” και τέτοια», συμπληρώνει και περιγράφει πώς η περιπέτεια έλαβε τέλος: «Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δείξουμε ότι ήμασταν απλοί ταξιδιώτες. Τελικά, μας κάλεσε ένας Τούρκος που μιλούσε ελληνικά και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Έχουμε χωρίσει αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» – Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Απίστευτο! Πόσα λεφτά παίρνει ο Πέτρος Κωστόπουλος από τον Alpha για την εκπομπή; Δείτε τι αποκάλυψε…

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για την Φιλοθέη Μωβ: «Πριν κάνει σχέση με τον πατέρα μου ήταν…»

loading...