Είναι γνωστός πως τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον σταματά τίποτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναλάβει χρέη του υπεύθυνου τύπου του ΑΝΤ1 κάνοντας ανακοινώσεις για τις αλλαγές που έρχονται. Έτσι έκανε και σήμερα μέσα από την εκπομπή του όταν αποκάλυψε τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου με  το «The 2Night Show» για τη νέα σεζόν.

«Έτσι όπως πάνε τα πράγματα οικονομικά, η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες και θα μπορούσαμε να το πούμε με τον δικό μας τρόπο, αλλά άστο για φέτος. Θα σας ετοιμάσουμε εκπλήξεις του χρόνου, πρώτα ο θεός, που θα σχολιάζουμε με έναν δικό μας τρόπο κάποια πράγματα γιατί… πνιγόμαστε. Όπως νομίζω και εσείς. Αλλά ας το αφήσουμε λοιπόν. Έτσι κι αλλιώς μια τελική ευθεία μας έμεινε μέχρι το τέλος του Ιούνη», δήλωσε ο Αρναούτογλου χθες με τον Λιάγκα να λέει πως

«όχι δεν θα κάνει σατιρική εκπομπή. Θα εντάξει στο στο “2Νight Show” αυτό που κάνουν οι Αμερικάνοι, αυτό που είχε κάνει και ο Κωστόπουλος στον πρώτο γύρο late night του, που το είχε κάνει και ο Μουτσινάς,δηλαδή το σχόλιο». Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς ετοιμάζει ο «Άρνι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχουν πολλά κόπρανα στην ελληνική τηλεόραση και…» – Ποιους εννοεί (Βίντεο)

Πυρ και μανία ο Λιάγκας! Τα «χώνει» άγρια ξανά στην Φουρείρα: «Κρίμα! Eίναι επηρμένη και…» (Βίντεο)

Πρώτη φορά: Το ξέσπασμα της Σκορδά για το botox στο πρόσωπό της (Βίντεο)

 

loading...