Σε κάθε της εμφάνιση ανάβει φωτιές. Ένα βλέμμα της είναι αρκετό για να βασανίσει τα αρσενικά και δικαίως χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο καυτές τραγουδίστριες της γενιάς της. Ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική πλευρά της. Για πρώτη φορά θέλησε να βγάλει προς τα έξω τη σχέση που έχει με τον Θεό.

«Παλιά πήγαινα κατηχητικό και μου άρεσε πολύ να ψέλνω. Ωστόσο, πιστεύω πως δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί. Έχω δει πράγματα μέσα στην εκκλησία που δεν μου άρεσαν καθόλου, έχω δει όμως κινήσεις και χειρονομίες που πραγματικά είναι αξιοθαύμαστες. Το παν για μένα είναι το πώς φέρεσαι στον συνάνθρωπο σου κι όχι να προσπαθείς να αποδείξεις με το ζόρι ότι είσαι καλός άνθρωπος ενώ επί της ουσίας δεν είσαι», ανέφερε στην εφημερίδα «Αγορά» η Κατερίνα Στικούδη. Ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως είναι έτοιμη να δοκιμαστεί σε νέα είδη μουσικής.

«Κάνω urban μουσική αλλά αν με εκφράζει θα τραγουδήσω κι όπερα. Αν δηλαδή είχα χρόνο να δουλέψω σε αυτό το κομμάτι, θα το έκανα κι αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργώ με αυτό που αισθάνομαι κι όχι με αυτό που πιστεύουν οι άλλοι ότι πρέπει να κάνω. Επίσης, θα σου πω ότι δεν φανταζόμουν ποτέ 10 χρόνια πριν πως κάποιες sexy φωτογραφίσεις που έκανα λόγω του modelling θα έβαζαν τέτοια ταμπέλα στο πρόσωπο μου. Μιλάμε για φωτογραφίσεις που πια κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στην showbiz. Δεν φανταζόμουν τότε ότι θα γίνονταν τόσο μεγάλο εμπόδιο στο να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρισμός βόμβα για το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από…7 χρόνια!

Για πρώτη φορά! Η Μενεγάκη σε ρόλο μοντέλου τρέλανε την Σαντορίνη – Τι διαφήμισε;

 

Κατερίνα Στικούδη: Η ΔΙΑΙΤΑ της λίγο πριν βγει στην παραλία!

loading...