Ένα ρεπορτάζ φωτιά φέρνει το Youweekly.gr στην δημοσιότητα, που αφορά σε αδίστακτους απατεώνες που προσπαθούν να πουλήσουν εξαιρετικά ιδιωτικές στιγμές του Παντελή Παντελίδη σε site, εφημερίδες, περιοδικά.

Η ιστορία μας εχει ως εξής: Ο 32 χρόνος καλλιτέχνης, οπως άλλωστε και ακατοντάδες άλλοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αλλά και απλοί άνθρωποι, είχε όλα του τα προσωπικά δεδομένα αποθηκευμένα στο iCloud. Τι ειναι αυτο; Ενα «σύννεφο» διαδυκτιακό φυλαγμένο σε έναν τεράστιο server, με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Εκεί λοιπόν ο Παντελίδης είχε ανεβάσει τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα!!! Ιδιωτικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια του, προσωπικά βίντεο με άγνωστο περιεχόμενο, εξαιρετικά προσωπικές φωτογραφίες με φίλες και φίλους.

«Ο Παντελής όλα τα μετέφερε στο iCloud, θεωρούσε ότι εκεί η προσωπική του ζωή θα είναι προφυλαγμένη, που να φανταζόταν ότι θα του χάκαραν τον λογαριασμό για να πουλήσουν την ιδιωτική του ζωή στα κοράκια» λέει στο Youweekly.gr επιστήθιος φίλος του καλλιτέχνη. Και τώρα δώστε προσοχή στο youweekly.gr...Όλα τα παραπάνω έχουν κλαπεί, τα πάντα και αυτοί που τα πήραν προσπαθούν να τα πουλήσουν σε μεγάλα site και Κυριακάτικες εφημερίδες. Προσπαθούν να πουλήσουν φωτογραφίες και βίντεο του Παντελίδη αυστηρά προσωπικά, έναντι δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Μαλιστα τα καθάρματα έχουν βγάλει και ταρίφα…
Βίντεο με οικογένεια Παντελίδη 3.000 ευρώ, φωτογραφίες Παντελίδη προσωπικές από 1.000 ευρώ μεχρι και 5.000 για ολόκληρο πακέτο!!!

Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και μιλάει για ΟΛΑ στο Υouweekly.gr: «Την οικογένεια Παντελίδη…»

Ειναι να τραβάς κυριολεκτικά τα μαλλιά σου…Εμείς πάντως τρελαθήκαμε όταν μάθαμε πότε έσπασαν οι κωδικοί του iCloud. Μία μέρα μετά τον θάνατο του Παντελή. Φυσικά, οι οικογένεια Παντελίδη, φοβάται την διαρροή του υλικού κυρίως επειδή περιέχονται μέσα σε αυτό «ευαίσθητες» συνομιλίες και προσωπικά δεδομένα του παιδιού τους. Γι αυτόν τον λόγο, έχουν κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να βρεθούν οι κλέφτες της ιδιωτικής ζωής του Παντελή, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων! Διαβάστε και το μικρό απόσπασμα…..

…..επενέβησαν στα αρχεία που περιείχαν προσωπικά δεδομένα, όπως προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο και κυρίως ιδιωτικές συνομιλίες τόσο ημών από προσωπικές και οικογενειακές μας στιγμές και συζητήσεις όσο και πλήθος άλλων φίλων του εκλιπόντος, πολλών εκ των οποίων απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας, λαμβάνοντας γνώση ακόμα και για ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα, που προέκυπταν από τις εν λόγω συνομιλίες, με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευσή τους και τον προσπορισμό παράνομης περιουσιακής ωφέλειας, μέσω της πώλησής τους σε γνωστά περιοδικά, εκπομπές και ιστοσελίδες, που εντάσσονται σε αυτό που ονομάζουμε κίτρινο τύπο, με συνέπεια την παράνομη μετάδοσή τους στο ευρύ κοινό……

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του Παντελίδη για τα 200.000 ευρώ που «πέταξαν» και τη λεηλασία των προσωπικών του αντικειμένων

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

Δείτε ακόμη: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη…»: Ποια παρουσιάστρια ξέσπασε για την συμπεριφορά της Σκορδά στον Παντελίδη; (Βίντεο)

loading...