Πώς να τον κάνω να λιώνει για μένα; Αν θέλεις να μάθεις πώς να τον κάνεις να λιώνει για σένα θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα σε ορισμένες τεχνικές που πιάνουν στη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών. Οι περισσότεροι άντρες παρουσιάζουν μεγάλες ομοιότητες στην ψυχολογία τους αλλά και στον τρόπο σκέψης τους, όσον αφορά το πώς βλέπουν μια γυναίκα. Παρακάτω μπορείς να δεις πως να τον κάνεις να λιώνει για σένα με απλές τεχνικές που πιάνουν στους περισσότερους άντρες. Προσοχή όμως. Μην τον τσουρουφλίσεις πολύ!!!

Πώς να τον κάνω να λιώνει για μένα;

Α. Βελτίωσε την εξωτερική σου εμφάνιση

Πρόκειται για το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκινήσεις. Μια σοφή φράση λέει ότι οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά. Αυτό σημαίνει ότι οι άντρες δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας. Για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση θα χρειαστεί να προσέξεις συγκεκριμένα πράγματα:

Τις σωματικές αναλογίες σου: Θα πρέπει να είσαι αδύνατη αλλά χωρίς υπερβολές. Κάθε γυναίκα ανάλογα με το ύψος που διαθέτει, έχει και το ιδανικό βάρος για το σώμα της. Φρόντισε να βρίσκεσαι όσο πιο κοντά γίνεται στο ιδανικό σου βάρος. Με τον τρόπο αυτό θα γίνεις εξαιρετικά ελκυστική στα μάτια του.
Την επιδερμίδα σου: Η υφή της επιδερμίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Η καθημερινή ενυδάτωση αλλά και ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικά. Επίσης μια φορά την εβδομάδα μια απολέπιση θα κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει. Εννοείται ότι όταν θα τον συναντάς, θα έχεις φροντίσει να φοράς το κατάλληλο μακιγιάζ για να κρύψεις τις ατέλειες και να τονίσεις τα καλά χαρακτηριστικά του.
Τα μαλλιά σου: Φρόντισε τα μαλλιά σου να παραμείνουν υγιή και λαμπερά και επέλεξε ένα κούρεμα που να σε κολακεύει και να τονίζει τη θηλυκότητά σου. Να αποφεύγεις τα πολύ extreme γυναικεία κουρέματα που έρχονται στη μόδα κατά καιρούς καθώς αυτά κατά κανόνα δεν αρέσουν στους περισσότερους άντρες. Το σημαντικότερο είναι να φροντίζεις την καλή υγεία των μαλλιών σου. Αν τα μαλλιά σου είναι υγιή, τότε σίγουρα αποτελούν θετικό παράγοντα στην εξωτερική σου εμφάνιση.
Το ντύσιμό σου: Το ντύσιμο που θα επιλέξεις δείχνει και τον χαρακτήρα που προβάλλεις προς τα έξω. Να επιλέγεις ένα ντύσιμο που είναι στη μόδα και ταυτόχρονα ελαφρά αποκαλυπτικό. Τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα δεν λαμβάνουν τον απαραίτητο σεβασμό από τους άντρες ακόμα και αν τους τρέχουν τα σάλια. Από την άλλη πλευρά τα καθόλου αποκαλυπτικά ρούχα δεν διεγείρουν τη φαντασία. Η μέση οδός αποτελεί την καλύτερη λύση.

Β. Δώσε βαρύτητα στην ψυχολογία

Η ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτό αφορά τόσο τη δική σου ψυχολογία όσο και τη δική του. Οι γυναίκες που έχουν καλή ψυχολογία κατά κανόνα έχουν περισσότερες επιτυχίες από τις υπόλοιπες. Όσο αφορά τη δική του ψυχολογία, μπορείς να κάνεις ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να τον “τσουρουφλίσεις” και να τον κάνεις να λιώνει για σένα. Παρακάτω μπορείς να δεις ορισμένα πράγματα που μπορείς να δώσεις βαρύτητα έτσι ώστε να τον κάνεις να σε θέλει.

Βελτίωσε την ψυχολογία σου: Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι γυναίκες που έχουν καλή ψυχολογία έχουν περισσότερες επιτυχίες από τις γυναίκες που έχουν “τα ψυχολογικά τους”. Αυτό είναι πολύ λογικό. Άλλωστε κανένας άνθρωπος δεν ελκύεται από τη μιζέρια και την κακοκεφιά. Προσπάθησε να είσαι χαρούμενη και κεφάτη και σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση. Αν δεν μπορείς να είσαι χαρούμενη, τότε προσποιήσου ότι είσαι. Μπορεί αυτό στην αρχή να σου φανεί ψεύτικο, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να σου φτιάξει το κέφι στα αλήθεια. Για να είσαι χαρούμενη θα πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά ενός γεγονότος. Πάντα υπάρχει.
“Παίξε” με την ψυχολογία του: Ένας καλός τρόπος να τον κάνεις να λιώνει για σένα είναι να του μπερδέψεις τα συναισθήματα. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει μια να δείχνεις ενδιαφέρον για αυτόν και μια όχι. Όταν του δείξεις ενδιαφέρον θα του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και θα τον κάνεις χαρούμενο που θα αισθάνεται ότι τον θέλεις. Όταν όμως κάνεις το αντίθετο, τότε αυτός θα χάσει μια δεδομένη κατάσταση με αποτέλεσμα αυτό να τον ενεργοποιήσει και να τον κάνει να τρέξει πίσω σου. Αν επαναλάβεις τη διαδικασία τότε θα τον τσουρουφλίσεις. Προσοχή όμως να μην το παρακάνεις διότι μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Δώσε του μόνο λίγο θάρρος: Αν του δώσεις πολύ θάρρος τότε  αυτό δεν είναι πολύ καλό. Σίγουρα θα έχεις ακούσει την παροιμία με το θάρρος, τον “χωριάτη” και το κρεβάτι. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να τον κάνεις δικό σου, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να μην λιώνει για σένα. Αν από την άλλη δεν του δώσεις καθόλου θάρρος, τότε μην περιμένεις αυτός να πάρει πολλές πρωτοβουλίες. Για το λόγο αυτό μια κατάσταση στην οποία θα του δώσεις λίγο θάρρος ίσα ίσα για να τον ενεργοποιήσεις ίσως αποτελεί την καλύτερη λύση.
Κάνε τον να ζηλέψει: Πρόκειται για μια λίγο επικίνδυνη τεχνική. Όταν ένας άντρας αισθανθεί ότι έχει ανταγωνισμό πολλές φορές γίνεται πολύ πιο διεκδικητικός και αρχίζει να λιώνει. Για να τον κάνεις να ζηλέψει με αποτελεσματικό τρόπο, θα πρέπει να αισθανθεί ότι έχεις πολλές επιτυχίες στους άντρες χωρίς όμως εσύ να το επιδιώκεις. Μερικές γυναίκες για να τον κάνουν να ζηλέψει φλερτάρουν άλλους άντρες και προσπαθούν να εξαναγκάσουν την κατάσταση. Αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος διότι αν το καταλάβει ότι εσύ προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει με τεχνητό τρόπο τότε θα χάσει την εκτίμησή του για σένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

9 σκέψεις που κάνει ένας άντρας όταν μαθαίνει ότι είσαι single

Δεν έχει ξαναγίνει! Απίστευτο καρφί για την Ελένη Μενεγάκη και το ξεκίνημα της καριέρας της! «Οι παραδουλεύτρες και τα μαθήματα για…»

Έκτακτο στο X-Factor: Παραλίγο να λιποθυμήσει η Τάμτα όταν έκοψε ένα κορίτσι από την Γεωργία – Ξέσπασε σε λυγμούς!

loading...