Ανεκδιήγητες πόζες! Αυτές είναι οι φωτογραφίες που οι διάσημες θα ήθελαν να κάψουν

Ανεκδιήγητες πόζες! Αυτές είναι οι φωτογραφίες που οι διάσημες θα ήθελαν να κάψουν
Νομίζεις ότι τα διάσημα κορίτσια είναι πάντα καλοστημένα και έτοιμα για χολιγουντιανές φωτογραφίσεις; Μέγα σφάλμα! Δες πώς έπιασε ο φακός τις διάσημες στις πιο περίεργες πόζες!

Η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν ήθελε με τίποτα να βγει φωτογραφία και δεν είχε όρεξη για δημόσιες εμφανίσεις και στησίματα! Η κοπέλα είναι κούκλα αλλά όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη εμφάνιση στα Βρετανικά βραβεία, θα προτιμούσε να είναι στο σπίτι αραχτή στον καναπέ της. Αναρωτιόμαστε αν επιτέθηκε στον φωτογράφο που την τράβηξε!

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 10:   Presenter Jennifer Garner poses in the press room at the EE British Academy Film Awards at The Royal Opera House on February 10, 2013 in London, England.  (Photo by Stuart Wilson/Getty Images)

Η Κέιτ Χάντσον είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως! Πόσες φορές δεν της έχουν πει να μην φωτογραφίζεται με το στόμα ανοιχτό λες κ, αλλά εκείνη δε λέει να βάλει μυαλό! Ας της πει κάποιος ότι οι φωτογραφίες με κλειστό το στόμα είναι ιδανικές για την καριέρα της, εκτός του ότι δεν υπάρχει ο φόβος να καταπιεί και κάποιο μυγάκι!

kate

Η Αντζελίνα Ζολί μας έχει συνηθίσει σε πολύ πιο σέξι και κολακευτικές πόζες, αλλά μήπως κάτι ετοιμάζεται να της πέσει στο κεφάλι; Τι να είναι άραγε αυτό που έχει κάνει την Αντζελίνα να τρέμει από το φόβο της; Μήπως είναι τα μάγια που της είχε κάνει κάποτε η Τζένιφερ Άνιστον;

jolie

Μεγάλα μάτια, μεγάλο στόμα και μάγουλα που έχουν καταλάβει σχεδόν το μισό της πρόσωπο έχει η Μίσα Μπάρτον! Καλά πώς έχει καταφέρει να τα κρύψει τόσο καλά; Η μήπως έχει πάρει και αυτή τα κιλάκια της! Όπως και να έχει πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή δεν είναι η καλή της γωνία!

misa

Το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος τρώει τα νύχια της! Είναι δυνατόν το διάσημο μοντέλο να μη σκέφτεται καθόλου τα άκρα της; Και όμως είναι!

mis

Η Ίσλα Φίσερ λίγο πριν φωτογραφεί στο κόκκινο χαλί ,άρχισε τα γλειψίματα! Μα τόσους ανθρώπους έχει γύρω της, δεν της είπε κανείς ότι το να φωτογραφίζεται με τη γλώσσα έξω δεν είναι και τόσο chic και σέξι;

isla

Η Ναόμι Κάμπελ ψάχνει εκεί στα ψηλά να βρει ποιο ήταν κάποτε το φυσικό χρώμα των ματιών της! Μην ήταν μαύρο , μην ήταν καστανό; Η μήπως ήταν τελικά σκούρο μπλε;

nao

H Λίντσεϊ Λόχαν βαριέται διαρκώς και αφόρητα, ακόμη και όταν η αναμονή είναι για να βγει η απόφαση του δικαστηρίου! Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει από τη βαρεμάρα.

lah

 

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Forbes: Η λίστα με τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities για το 2016

Αυτοί είναι οι 15 διάσημοι Έλληνες που φόρεσαν χειροπέδες- Μάθετε γιατί κάθισαν στο εδώλιο

Τα πιο «πολιτισμένα» διαζύγια της ελληνικής και ξένης showbiz

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έκπληξη! Ο Γιώργος Λιάγκας μας έδειξε για πρώτη φορά τον μικρό Γιαννάκη – Σε ποιον μοιάζει;

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 5 μήνες ακίνητη στο κρεβάτι και…» – Το παράπονο της συνεπιβάτιδας του Παντελίδη!

Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση της με την Καινούργιου – Ποιος ο ρόλος του Μουτσινά;