Διάσημες φίλες που μοιράστηκαν τους ίδιους άντρες

Διάσημες φίλες που μοιράστηκαν τους ίδιους άντρες
Τα διάσημα κορίτσια μπορούν να είναι και φίλες και μάλιστα πολύ στενές, τόσο στενές που μοιράζονται και τους ίδιους πρώην! Παρακάτω θα μάθεις ποια διάσημα κορίτσια που έχουν υπάρξει μέχρι και κολλητές έχουν μοιραστεί κατά καιρούς τους ίδιους πρώην.

1

H Τζένιφερ Λόπεζ έβγαινε με τον Σον Κομπς Puff Daddy από το 1998 μέχρι το 2001 και η Κάμερον Ντίαζ είχε αρκετές φορές συνδεθεί με το ράπερ από το 2008 μέχρι το 2012. Τα δυο διάσημα κορίτσια έπαιξαν μαζί στην ταινία What to Expect When You're Expecting.

2

Η Κάμερον Ντίαζ και η Κέιτ Χάντσον εκτός από το ίδιο (σχεδόν) ξανθό έχουν υπάρξει μαζί με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και όχι μόνο! Και οι δυο διάσημες σταρ έχουν υπάρξει μαζί με τον γοητευτικό παίκτη του μπείζμπολ. Η Κέιτ το 2009 και η Κάμερον το 2010 και μάλιστα σύμφωνα με το Us Weekly είχαν και θέμα μεταξύ τους. Βέβαια δεν ήταν μόνο ο Ροντρίγκεζ αλλά και ο Τζάστιν Τίμπερλέικ.
Μάλιστα όταν η Κάμερον και ο Άλεξ άρχισαν να βγαίνουν το 2010, σύμφωνα με τα όσα έγραψε Us Weekly, η Κέιτ θεώρησε πως έτσι την "ξεπλήρωσε" για τον δεσμό που είχε εκείνη με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ το 2007 , λίγες μέρες αφού χώρισε με τον Κάμερον μετά από 4 χρόνια σχέσης.

3

Η Σελένα Γκόμεζ και η Μάιλι Σάιρους υπήρξαν μαζί με τον Νικ Τζόνας! Η Μάιλι και ο Νικ έβγαιναν το 2006 και χώρισαν το 2007 ενώ η Σελένα και ο Νικ άρχισαν να βγαίνουν την επόμενη χρονιά και είχαν μια on and off σχέση μέχρι το 2010.

4

Και η Νίκι Ρίντ και η Άσλεϊ Γκριν έχουν πολλά κοινά. Εκτός λοιπόν από το ότι έπαιξαν στην ταινία Twilight έβγαιναν με τον πρώην σύζυγο της Ρις Γουίδερσπουν, Ράιαν Φιλίπε. Η Νίκι το 2007 και η Άσλεϊ το 2013, οπότε τις δένουν αρκετά.

<> at ArcLight Hollywood on April 20, 2015 in Hollywood, California.

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ, είναι φιλαράκια αλλά και οι δυο είχαν δεσμό με τον τραγουδιστή Άνταμ Ντούριτζ με τον οποίο έβγαινε η Τζεν το 1995. Ο φρόντμαν των Counting Crows, έβγαινε το 1997 και με την καλύτερη φίλη!

6

H Σελένα Γκομέζ και η Τέιλορ Σουίφτ έχουν ένα βασικό κοινό και αυτό είναι ο Τέιλορ Λότνερ! Η Τέιλορ έβγαινε με τον Τέιλορ για 3 μήνες από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο του 2009 αλλά πριν από εκείνη ο Τέιλορ έβγαινε με την κολλητή της φίλη που δεν ήταν άλλη από την Σελένα.

7

H Λίντσεϊ Λόχαν και η Χίλαρι Νταφ ήταν φίλες από μικρές και σίγουρα πολύ πριν αρχίσει η Χίλαρι να βγαίνει με τον Άαρον Κάρτερ το 2000. Σύμφωνα με τον Κάρτερ έβγαιναν για ενα χρόνο και κάτι όταν εκείνος άρχισε να βαριέται και ήθελε να γνωρίσει καλύτερη την Λόχαν και έτσι το 2008 είπε πως κεράτωσε την Χίλαρι με την καλύτερη της φίλη!

8

H Κέιτι Πέρι και η Τέιλορ Σουίφτ έχουν ένα κοινό και αυτό είναι ο Τζον Μάγιερ! Η Κέιτι και ο Τζον άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και είχαν μια σχέση on and off για περίπου 2 χρόνια και χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2014, ενώ η Τέιλορ ήταν με τον Τζον το 2009 αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο διάστημα κράτησε αυτή η σχέση.

9

Η Κρίστεν Γουίγκ και η Ντρου Μπάριμορ έβγαιναν με τον Φαμπρίτζιο Μορέτι. Η Ντρου ήταν μαζί του από το 2002 μέχρι το 2007 ενώ η Κρίστεν ξεκίνησε τη σχέση της μαζί του το 2011. Κρίστεν και Ντρου έπαιξαν μαζί στο Whip It το 2009 και μάλιστα η Ντρου φάνηκε πως είπε για την σχέση της φίλης πως έτσι είναι η ζωή.

Πηγή: womenonly.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημοι που έμπλεξαν με κορίτσια κάτω των 18 (ΦΩΤΟ)



Μοναδικό! Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Τόμας Πρωτόπαπα 3 χρόνια μετά το θάνατό του



10 διάσημες γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ – Δες πόσες θυμάσαι από αυτές!