12 διάσημοι των οποίων τα παιδιά αυτοκτόνησαν - Συγκλονίζουν οι ιστορίες τους

12 διάσημοι των οποίων τα παιδιά αυτοκτόνησαν - Συγκλονίζουν οι ιστορίες τους
Όλοι τους έχουν μεσουρανήσει. Αστέρες της μεγάλης Οθόνης, τραγουδιστές, συγγραφείς, παγίγνωστος ο καθένας στο τομέα του. Κι όμως η μοίρα τους επιφύλλασε το μεγαλύτερο πλήγμα. Όλοι τους έχασαν παιδιά με τον πιο τραγικό τρόπο: την αυτοκτονία.
208110

Αυτοκτονία αποδείχτηκε πως διέπραξε ο Θαντέους Φάροου, θετός γιος της Μια Φάροου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και αρχικά μεταδόθηκε ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου. Σύμφωνα, με τις τελευταίες επίσημες πληροφορίες, ο άτυχος νέος αυτοκτόνησε .Ο 27χρονος Θαντέους αυτοπυροβολήθηκε στον θώρακα μέσα στο όχημά του στις 21/09/2016.

208110

Μάρλον Μπράντο

Η κόρη του Μάρλον Μπράντο, Σεγιέν Μπράντο έγινε αυτόχειρας σε ηλικία 25 ετών, το 1995! Η ίδια βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της μητέρας της μετά την δολοφονία του συντρόφου της από τον αδεφλό της. Η κοπέλα είχε μείνει έγκυος με τον Ταιτιανής καταγωγής μοντέλο Νταγκ Ντρόλετ, με τον οποίο μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της. Λίγο μετά την μετακόμιση - το 1990 - ο ετεροθαλής αδελφός της Κρίστιαν πυροβόλησε και σκότωσε τον Ντρόλετ. Η ψυχική κατάσταση της Σεγιέν διαταράχτηκε, διαγνλωστηκε με σχιζοφρένεια κι έχασε την επιμέλεια του γιού της, Τούκι Μπράντο. Έχοντας χάσει τα πάντα, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Actor Gregory Peck, long a major star and one of the most popular actors in American film history, has died at age 87 at his home in Los Angeles, his spokesman said June 12, 2003. He died peacefully with his wife of 48 years, Veronique, at his side, spokesman Monroe Friedman told Reuters. Gregory Peck waves to the crowd from the top of the red-carpeted steps at the 53rd Cannes Film Festival in this May 16, 2000 file photo. REUTERS/John Schults/files

Γκρέγκορι Πεκ

Ο Γκρέγκορι Πεκ υπήρξε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια του κινηματογράφου τις δεκαετίες του '40 - '60 με πιο γνωστές ταινίες του"Finch" και τη βραβευμένη με όσκαρ "To Kill a Mockingbird". Μπορεί να γνωρισε δόξα και φήμη, έζησε όμως και τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να πάρει ένας γονιός. Ο γιός του Τζόναθαν αυτοκτόνησε το 1975 με όπλο μετά από το χωρισμό του και προβλήματα αθηροσκήρηνσης.Ο γνωστός ηθοποιός δεν άντεξε και καττέρευσε με αποτέλεσμα να αποσυρθεί και να μη μπορεί να εργαστεί για δύο χρόνια.
208110

Μπερτ Μπάκαρακ

Η Νίκη Μπάκαρακ, κόρη του γνωστού συνθέτη αυτοκτόνησε το 2007 με μια πλαστική σακούλα γεμάτη ήλιο. Λέγεται πως είχε μη διαγνωσμένο Άσπενγκερ.

INT109 - 20000624 - INTERLAKEN, SWITZERLAND: American country legend Willie Nelson performs on stage on Saturday evening 24 June 2000 2000 during the 7th International Country- and Trucker Meeting in Interlaken, Switzerland. The meeting takes place from 23 to June 25 and is Europe's biggest event of this kind. Organisers expect about 1.000 different trucks and various musicians from Europe and USA. EPA PHOTO KEYSTONE/PETER SCHNEIDER

 

Γουίλι Νέλσον

Ο γιος του Γουίλι Νέλσον ο Μπίλι, κρεμάστηκε - σε ηλικία 33 ετών - στο σπίτι της οικογένειας στο Τενεσί μετά από οικονομικά προβλήματα που τον έφεραν σε απόγνωση.


208110

 

Ρέι Μίλαντ

Ο Ουαλός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρέι Μίλαντ, βραβευμένος με όσκαρ για την ταινία "The Lost Weekend" έχασε κι αυτός το γιό του Ντάνιελ με τον πιο τραγικό τρόπο. Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στην κρεβατοκάμαρά του στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

208110

Πολ Νιούμαν

Ο γιός του Πολ Νιούμαν, Σκοτ από εφηβική ηλικία έμπλεξε με τα ναρκωτικά ενώ είχε αποβληθεί από αρκετά σχολεία. Έχοντας εγκαταλείψει το σχολείο, επέλεξε να γίνει εκπαιδευτής "sky diving" αλλά σύντομα βαρέθηκε και αποσύρθηκε, Αρνήθηκε κάθε βοήθεια από τον πατέρα του ενώ έθεσε τέλος στη ζωή του παίρνοντας υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα από υπερβολική δόση ή για ηθελημένη αυτοκτονία.

Carroll O'Connor, who changed the face of American television through his portrayal of the lovable bigot Archie Bunker, died June 21, 2001 of a heart attack brought on by complications from diabetes. He was 76. O'Connor is shown portraying Bunker in this 1971 file photograph from the comedy series,

Κάρολ Ο Κονορ

Το 1995 o γιος του αυτοκτόνησε σε ηλικίa 32 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο που τον έριξε στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις. Κάλεσε μάλιστα τον πατέρα του για να τον ενημερώσει για τα σχέδιά του να θέσει τέλος στη ζωή του. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, ήταν όμως ήδη αργά. Είχε αυτοπυροβοληθεί.

epa01744811 US actress Mary Tyler Moore speaks at the at the National Press Club in downtown Washington, DC, USA on 28 May 2009. Mary Tyler Moore was speaking on behalf of the Juvenile Diabetes Research Foundation about research and finding a cure for diabetes. EPA/DENNY HENRY

Μέρι Τάιλερ Μουρ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Mary Tyler Moore που έγινε γνωστή κυρίως για τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές έζησε κι αυτή το δράμα της απώλειας παιδιού. Ο γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο κι αυτό οδήγησε στη λύση του γάμου της με τον Grant Tinker.

208110

Λουί Ζουρντάν

Ακόμη πιο μεγάλο το βάρος του Γάλλου ηθοποιού Louis Jourdan. Λέγεται πως το βάρος της φήμης του πατέρα του - τον οποίο πίστευε πως δεν μπορούσε να ξεπεράσει - οδήγησε στην αυτοκτονία το γιό του σε ηλικία μόλις 20 ετών.


208110

Σαρλ Μπουαγιέ

Το 1965 ο μοναχογιός του ηθοποιού αυτοκτόνησε σε ηλικία 21 ετών παίζοντας Ρώσικη Ρουλέτα και μετά από έναν άσχημο χωρισμό. Δεκατρία χρόνια αργότερα και ο ίδιος ο Τσαρς έδωσε τέλος στη ζωή του με χάπια.

208110

Σύλβια Πλαθ

Το 2009, 46 χρόνια μετά την αυτοκτονία της μητέρας της, ο γιος της γνωστής Αμερικανίδας ποιήτριας, μυθιστοριογράφοΥ και διηγηματογράφοΥ Σύλβια Παθ κρεμάστηκε βρισκόμενος σε καταθλιπτικο επεισόδιο.

208110

Γκλόρια Βάντερμπιλτ

Ο μεγαλύτερος γιος της συγγραφέα και ηθοποιού Γκλόρια Βάντερμπιλτ, Κάρτερ Βάντερμπιλτ Κούπερ αυτοκτόνησε στις 22 Ιουλίου του 1988 σε ηλικία 23 ετών. Πήδηξε από τον 14ο όροφο κτηρίου και συγκεκριμένα από το διαμέρισμα της μητέρας της. Η Γκλόρια πάντα πίστευε πως ο θάνατος του παιδιού της προκλήθηκε μετά από ψυχωτικό επεισόδιο που προκλήθηκε λόγω αλλεργικής αντίδρασης σε φαρμακευτική αγωγή για το άσθμα.

www.womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα συγκινητικά λόγια της Φαίης Σκορδά για την απουσία του Γιώργου Λιάγκα -H δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές (Βίντεο)