Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στον πλανήτη από ό, τι υπήρξαν ποτέ πριν . Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας από την ευκολία και τον πολιτισμό της αστικής ζωής και θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη που έχουμε έρθει για να εκτιμήσουν το σχεδιασμό που είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το χώρο αποτελεσματικά .

Από το ανοικτό εσωτερικό σχέδιο που καλύπτουν μόλις 25 τετραγωνικά μέτρα σε ένα διαμέρισμα 40 τετραγωνικών , στην καρδιά της Βουδαπέστης , κερδίζει το θαυμασμό μας για μικρούς χώρους είναι ένα κομμάτι από ένα κοινό μυστικό . Σε αυτό το post , θα διερευνήσουμε τρεις μικροσκοπικούς εσωτερικούς χώρους από τον οραματιστή Konstantin Entalecev . Όλα είναι μικρότερα των 40 τετραγωνικών μέτρων, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να συμπεριλαμβάνει εκπληκτικά σχεδιαστικά στοιχεία και ένα υπέροχο καθιστικό . Ρίξτε μια ματιά

Το 32 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα χρησιμοποιεί εσωτερικά γυάλινους τοίχους για να δημιουργηθεί ένα υπνοδωμάτιο που σε κάνει να μην το αισθάνεσαι πλέον μικρότερο.

Μια μικρή τραπεζαρία , με τις υπέροχες καρέκλες – εμπνευσμένες από τον Eames , είναι ιδανικό για ένα – δύο καλεσμένους.

Η χρήση ουδέτερων χρωμάτων , η οποία εκτείνεται στη στενή κουζίνα ,σε κάνει να αισθάνεσαι το χώρο πιο ανοιχτό και ήρεμο , παρά την έλλειψη έξτρα χώρου.

Ακόμη και με το μικρότερο μπάνιο αισθάνεσαι ότι είναι πολυτελές, όταν είναι ντυμένο με λευκό μάρμαρο .

Ένα μικρό ντους είναι η τέλεια λύση για την καθαριότητα χωρίς ευρυχωρία .

Το επόμενο διαμέρισμα χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα την ίδια κάτοψη όπως το πρώτο , αλλά με μερικές στυλιστικές διαφορές .

Μπορούμε να δούμε ότι κάποια πιο κλασικά στοιχεία ,φαίνονται με ένα κρυστάλλινο πολυέλαιο και χαμηλού κόστους καρέκλες τραπεζαρίας .

Pops του μωβ είναι ορατά ακόμα και από την κουζίνα , φέρνοντας ένα κομμάτι “ταραχώδους” ιδιοτροπίας μέσα στη συνολική ατμόσφαιρα .

Το μπάνιο με αυτά πλακάκια δεν είναι τόσο παρηκμασμένο , αλλά κατάφεραν να τοποθετήσουν ένα πλυντήριο κάτω από τον πάγκο , το οποίο είναι αρκετά βολικό σε ένα διαμέρισμα αυτού του μεγέθους .

Το τρίτο διαμέρισμα 35 τετραγωνικά μέτρα και έχει μια διαφορετική κάτοψη με την ίδια αυτοπεποίθηση(λόγω μεγέθους) .

Στην περίπτωση αυτή , το στενότερο δωμάτιο είναι το σαλόνι το οποίο έχει χώρο μόλις για ένα άνετο καναπέ .

Αντί να καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο με μια ξεχωριστή τραπεζαρία , το σχέδιο αυτό χρησιμοποιεί ένα μικρό μπαρ πρωινού και δημιουργεί έναν επιπλέον χώρο στη κουζίνα .

Το υπνοδωμάτιο είναι μικρό , αλλά με τα μεγάλα παράθυρα αποφεύγεται το συναίσθημα ότι όλα κλειστά .

Τα Ράφια διπλασιάζουν το πάνω μέρος του κρεβατιού , το οποίο προσθέτει ενδιαφέρον και λίγο χρήσιμο αποθήκευσης .

Στο μπάνιο , οι ανακλαστικές επιφάνειες είναι πάντα απαραίτητες , αλλά εδώ ιδίως κρατούν το χώρο από το συναίσθημα της στενότητας .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκαμε μέσα στη βίλα της Δέσποινας Βανδή! Δείτε φωτογραφίες από το υπερπολυτελέστατο παλάτι της τραγουδίστριας στη Βούλα

Έτσι είναι το εντυπωσιακό σπίτι της Μενεγάκη στην Άνδρο – Τα λουλούδια στον κήπο της που μας άφησαν άφωνους

O Βουτσάς νοικιάζει τη Βίλα του στη Μύκονο – Δείτε για πόσα και πάθετε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

loading...