Η Μαρίνα μελαγχολεί καθώς πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος ξέχασε την «Ημέρα της μητέρας», ενώ η Βούλα ετοιμάζει μπάρμπεκιου για όλους τους γείτονες. Από την άλλη, Στέλλα και Νικήτας έρχονται σε διαφωνία, μέχρι που παρεμβαίνει η Ντόρις… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο Youweekly.gr!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας, η Ντόρις λέει στον Νικήτα τι δώρο θέλει να της κάνει. Φέτος όμως διαλέγει να της γράψει ένα ποίημα και ο Νικήτας που δεν μπορεί να γράψει ούτε λίστα για ψώνια, έχει μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο η Στέλλα, άθελά της, θα του δώσει τη λύση. Η Βούλα μαθαίνει την πιο καινούρια και πιο πιθανή θεωρία σχετικά με το Τρίγωνο των Βερμούδων. Προσπαθώντας να την πει στον Μηνά, πυροδοτεί παιχνιδιάρικες καταστάσεις. Η Μαρίνα ανησυχεί πως ο γιος της, ο Αλέξανδρος, ξέχασε την «ημέρα της μητέρας» κι αρχίζει να μελαγχολεί. Τότε επεμβαίνει ο Ηλίας, ο οποίος είναι αποφασισμένος να της φτιάξει τη διάθεση με ένα δώρο. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν η Μαρίνα βλέπει το δώρο και νομίζει πανευτυχής ότι της το έστειλε ο Αλέξανδρος.

Η… έκπληξη της Βούλας
Στο οδοντιατρείο που δουλεύει η Μαρίνα πρόκειται να γίνει ένα τηλεοπτικό γύρισμα κι εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Ετσι τα οργανώνει όλα στην εντέλεια, αφού θεωρεί σχεδόν σίγουρο πως θα εμφανιστεί και η ίδια στο «γυαλί». Από την άλλη, ο Ηλίας είναι σίγουρος πως όλα αυτά θα καταλήξουν σε κάποιο ρεζιλίκι. Η Βούλα έχει βάλει σκοπό να κάνει ένα μπάρμπεκιου στην αυλή και καλεί τους γείτονες. Μόνο που δεν το λέει στον Μηνά γιατί είναι σίγουρη πως θα της αρνηθεί. Αποφασίζει να του το πει την τελευταία στιγμή, για να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το ματαιώσει. Απ’ ό,τι φαίνεται ο άντρας δεν έχει πει την τελευταία λέξη. Τέλος, η Στέλλα και ο Νικήτας διαφωνούν για τα παιδικά παραμύθια. Εκείνη επιμένει ότι το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με πραγματικότητα, ενώ ο Νικήτας «ψηφίζει» τη φαντασία. Φυσικά στο όλο θέμα δεν γίνεται να μην παρέμβει η Ντόρις που πιστεύει πως το παιδί, πάνω απ’ όλα, χρειάζεται γονείς με κουλτούρα.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε των γυναικών της σειράς – Ποιες θα φύγουν φύγουν οριστικά;

Ταμάμ: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Δίδυμα Φεγγάρια: «Είμαι η μάνα σου!» – Σοκαρισμένη η Αλίκη όταν συναντα την κόρη της!

loading...