Το «Ρουά Ματ» μπορεί να διακόπηκε απότομα από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος, αλλά στην Κύπρο ολοκλήρωσε κανονικά τη πορεία του. Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει το μεγάλο φινάλε!

Η Ρουμπίνη ανακοινώνει στον Μάξιμο ότι θέλει να χωρίσουν και να πάει να βρει την εργάτρια με την οποία βρίσκεται ερωτικά. Εκείνος τη βεβαιώνει ότι «βγήκαμε μόνο για φαγητό. Δεν την άγγιξα καν». Η γυναίκα δεν τον πιστεύει και τον διώχνει από το σπίτι. Ταυτόχρονα, η Ιωάννα απαντά θετικά στην πρόταση γάμου του Φίλιππου και ξεκινούν τις προετοιμασίες για τον πολιτικό γάμο. Από την άλλη πλευρά, η Παυλίνα βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί στην Ευδοκία: «Ορκίστηκες ότι δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν. Μπήκες στη ζωή μας και τη διέλυσες». Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ο Μιχαήλ που την απειλεί να φύγει από το χώρο διαφορετικά θα καλέσει την αστυνομία.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας αφήνει έγκυο την Μελίνα! Επιτέλους…
Την επόμενη μέρα η Ρουμπίνη ευχαριστεί την Παυλίνα που της άνοιξε τα μάτια γιατί «ήμουν έτοιμη να τα πουλήσω όλα και να φύγω μαζί του», με εκείνη να έρχεται σε αμηχανία και να της προτείνει «να πάμε μαζί στη Μονεμβασιά και να κάνουμε μια καινούρια αρχή;». Λίγο αργότερα στο σπίτι της πρώτης πηγαίνει η γραμματέας του Μάξιμου την ενημερώνει ότι «δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στον Μάξιμο και τη Νάντια. Και δεν υπάρχει καμία Ελένη στο εργοστάσιο που να ’ναι φίλη της. Η Παυλίνα δεν στα είπε καλά». Στη συνέχεια επιστρέφει η Παυλίνα, όπου τσακώνεται με τη Ρουμπίνη, η οποία της λέει: «Με ζηλεύεις. Με αηδιάζεις.».

Δείτε ακομη: «Ραγισμένες καρδιές»: Κλέβουν τα παιδιά του Τζιχάν και της Ντιλαρά – Απαγωγή σοκ!

Εκτοτε οι δύο γυναίκες εξομολογούνται τα πραγματικά συναισθήματά τους η μία για την άλλη, με αποτέλεσμα η τελευταία να της τονίζει ότι «δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου. Μάζεψέ τα και φύγε». Μόνος του καταλήγει να είναι και ο Δημήτρης.
Η Ρουμπίνη καλεί τον Μάξιμο να του μιλήσει και του εξομολογείται πόσο τον αγαπά και πως «αν θέλεις κι εσύ μπορώ να τα πουλήσω όλα τώρα και να φύγουμε μακριά από όλους! Θέλω όμως να μου υποσχεθείς ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ και για κανέναν λόγο. Μόνο εσύ με κάνεις ευτυχισμένη. Δεν με νοιάζει ο κόσμος. Σ’ αγαπάω πολύ!».

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

loading...