Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πως φιλάς!

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πως φιλάς!
O τρόπος που φιλάς είναι καθαρά προσωπική υπόθεση - ίσως και λίγο διαμορφωμένη απ' όλα τα αποτυχημένα φιλιά που έχεις δώσει κι έχεις πάρει μέχρι σήμερα και σου δίδαξαν τι να ΜΗΝ κάνεις στο μέλλον, αλλά και επηρεασμένη από τις σειρές που έβλεπες μεγαλώνοντας.

Αυτό που δεν είχες φανταστεί είναι ότι και το ζώδιο σου βάζει το χεράκι του στον τρόπο που φιλάς. Και για να είμαστε ακριβείς, τα πιάσαμε ένα-ένα. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Κριός
Δεν το πολυσκέφτεσαι πριν κάνεις κάτι, οπότε είναι πολύ πιθανό να αιφνιδιάσεις τον άλλο με ένα παθιασμένο φιλί (που άλλοτε αγγίζει και τα όρια του άγριου). Αν μπορούσαμε να ταυτίσουμε το φιλί σου με ένα κλασικό κινηματογραφικό, τότε θα ήταν σίγουρα από την ταινία Το Ημερολόγιο, όταν ο Νόα και η Άλι φιλιόντουσαν με πάθος στη βροχή.

2. Ταύρος
Είσαι υπερβολικά συναισθηματική και χρειάζεσαι το χρόνο σου πριν προχωρήσεις, οπότε συνήθως ξεκινάς ήρεμα το φιλί σου και το "αγριεύεις" σταδιακά. Συνήθως, το κάνεις επειδή, υποσυνείδητα, θέλεις πρώτα να βεβαιωθείς ότι ο άλλος θα ανταποκριθεί.

3. Δίδυμος
Το μυαλό σου είναι ένα απύθμενο πηγάδι από σκέψεις. Υπάρχουν τόσα πράγματα που σκέφτεσαι και θέλεις να μοιραστείς με τον άλλο που δύσκολα συγκεντρώνεσαι στο φιλί αυτό καθεαυτό. Το είδος φιλιού που θα σε χαρακτήριζε απόλυτα είναι τα πεταχτά φιλιά, εμπλουτισμένα φυσικά με μερικά παιχνιδιάρικα σχόλια.

4. Καρκίνος
Είσαι τόσο ευαίσθητη από τη φύση σου που δε θα μπορούσες να φιλάς διαφορετικά, παρά μόνο μ' ένα τρόπο που θα έδειχνε όλα όσα νιώθεις *αστεράκια και καρδούλες γεμίζουν την ατμόσφαιρα* Τι χρειάζεσαι για να πάρεις μπρος; Να βεβαιωθείς ότι ο άλλος νιώθει το ίδιο έντονα για σένα.

5. Λέων
Έλα, παραδέξου το: κανένα άλλο ζώδιο δε φιλάει με τόσο κινηματογραφικό τρόπο όσο εσύ και το ξέρεις καλά. Αν σε έβλεπε κανείς θα νόμιζε ότι βρίσκεσαι ταυτόχρονα σε οντισιόν για τον Τιτανικό, το Dirty Dancing και το Me before you (κι όλα αυτά σε ένα μόνο φιλί).

6. Παρθένος
Εσύ κι αν έχεις αμέτρητα πράγματα στο κεφάλι σου, τα οποία, φυσικά, συνεχίζουν να σε απασχολούν ακόμη κι όταν σε φιλάει ο έρωτας της ζωής σου. Όταν όμως επικεντρώνεσαι στη στιγμή, ξεχνάς τα πάντα και γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

7. Ζυγός

Το πιο ρομαντικό φιλί - με διαφορά - ανήκει δικαιωματικά σε εσένα. Μια τόσο τρυφερή ψυχή δε θα μπορούσε να μη μεταφέρει αντίστοιχη ενέργεια και στον τρόπο που φιλάει. Μάλιστα, υπάρχουν στιγμές που τα φιλιά σου παραείναι γενναιόδωρα -που θα πει, με υπερβολικό πάθος και δαγκωματιές. Μα τι κορίτσι είσαι εσύ!

8. Σκορπιός
Είσαι τόσο ερωτική και έχεις τόσο έντονο πάθος από τη φύση σου, οπότε, όπως είναι αναμενόμενο, δίνεις πολύ φιλιά-κόλαση. Είναι ο τρόπος σου για να δείξεις στον φίλο σου πόσο πολύ τον θέλεις.

9. Τοξότης
Ο αυθορμητισμός και το στοιχείο της περιπέτειας είναι σίγουρα το φόρτε σου. Γι' αυτό και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διάφορα είδη φιλιών με σκοπό να μη χάνεται το ενδιαφέρον, ούτε από τη μεριά του φίλου σου, αλλά ούτε κι από τη δική σου. Όταν μάλιστα, με τον άλλον, σε ενώνουν πολύ δυνατά συναισθήματα, τότε το πράγμα απογειώνεται.

10. Αιγόκερως
Γενικά είσαι άνθρωπος που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάρει ή να πετύχει αυτό που θέλει. Και αυτό βγαίνει και στον τρόπο που φιλάς ο οποίος είναι μεθοδικός, άνετος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και κάνει τον παρτενέρ σου σου να νιώθει σιγουριά.

11. Υδροχόος
Είσαι τόσο φιλική και επικοινωνιακή με τους γύρω σου που πολλοί άνθρωποι είχαν την τύχη να πάρουν ένα απρόσμενο φιλί από εσένα. Μάλιστα, όταν πρόκειται για αυτόν που θέλεις με όλο σου το είναι, τον φιλάς με φεβορή άνεση και αυτοπεποίθηση.

12. Ιχθείς
Εσύ που ανήκεις σ' αυτό το ζώδιο εκφράζεσαι αρκετά μέσω των φιλιών, αλλά, παράλληλα, σου αρέσει να διατηρείς το μυστήριο. Πώς μεταφράζεται αυτό; Παθιασμένα φιλιά σε ανύποπτο χρόνο που καταφέρνουν να αιφνιδιάσουν το φίλο σου και να κάνουν τον κόσμο του άνω κάτω.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Τι σημαίνει καλοκαίρι για το κάθε ζώδιο;

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 5 έως 6/8/2017 για όλα τα ζώδια!

Υπάρχει ένα ρήμα το οποίο αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου. Μάθε ποιό: