Τα Ζώδια σήμερα 22/12/2014, by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 22/12/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπήκαμε στη τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, που όλοι τα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Όχι γιατί θα κατέβει ο Αϊ Βασίλης με τίποτα δώρα από τη καμινάδα, αλλά γιατί επιτέλους θα μας δει και λίγο το σπίτι μας, οι φίλοι μας, η οικογένειά μας..


Και επειδή ο μήνας έχει 22, είναι μαγικό και το νούμερο αυτό.. λέω να αναφερθώ για ακόμα μια φορά στο κύριο Έρωτα..


Παίζει αλλιώς τον καιρό αυτό, νομίζω πως κάνει τον εξερευνητή και φυσικά δουλεύει υπογείως και με άκρα μυστικότητα. Έτσι λοιπόν, έφερε τον Ιχθύ δίπλα μου, μια φοβερή και αξιολάτρευτη προσωπικότητα, για να μου ρίξει το τυράκι και εγώ να τσιμπήσω φυσικά.. χα χα .. εννοείται πως τσίμπησα, γιατί ένας Ιχθύς, ξέρει πότε να σε πλησιάσει, σε βρίσκει σε ευαίσθητη κατάσταση και εκεί κάνει τα μαγικά του… Παρασύρθηκα συναισθηματικά.. Φουρτούνες στο μυαλό μου.. Αλλά είχε πλάκα.. Κακά παιδιά θα σας μαλώσω..
Και επειδή τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, χαμογελώ, γιατί σε αναστάτωσα και εγώ. Φουρτούνες και το χάος φέρνεις;;; Τέτοια θα λαμβάνεις πίσω! Μια σου και μια μου! Γιατί άλλα ζήτησα και άλλα μου δίνεις!


Και στη τελική είμαστε νέοι, όσο νιώθουμε νέοι. Ταμπέλες και περιορισμοί δεν υπάρχουν στα θέλω και στις επιθυμίες.. Γουστάρει η καρδιά σου ακόμα;; Ακολούθησέ την.. Τότε θα είσαι για πάντα νέος.. Συναίσθημα είναι αυτό και γνώση..


Και κάπως έτσι σας λέω.. Καλή συνέχεια σε όλους!



Κριός
Γλυκά μου, μέχρι και τις 24 μουτράκια τέλος! Φεύγουν όλα τα μαύρα τα σύννεφα από επάνω σας και παίρνετε μεγάλη ανάσα και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, αλλά και τα προσωπικά. Μέρα θετική πολύ, για αυτό σήμερα να κανονίσετε εκείνο το ταξιδάκι άμα σας κάνει κέφι, ή μια νέα συμφωνία, ή ακόμα και το τι θα κάνετε μέσα στις γιορτές! Γιατί μετά για να σας είμαι ειλικρινής ξεκινάει ένα αστρολογικό τριήμερο της συμφοράς! Μπλοκάρουν τα πάντα!


Ταύρος
Κάτι καλό θα σας συμβεί σήμερα, που θα σας αλλάξει κατά πολύ τη διάθεσή σας και προς το καλύτερο! Μια νέα πρόταση ίσως, που θα έχει άμεση σχέση με τις ασχολίες σας, θα σας διώξει την ανασφάλεια και τη δυσαρέσκεια που νιώθετε μέρες τώρα. Ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη, θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή και ίσως να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό που έχετε και ας είναι μικρό ακόμα.. Στη πορεία πάντα αλλάζουν τα δεδομένα.


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ!