10 Οκτωβρίου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο

H Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλάζοντας την ενέργεια. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ τις μέρες αυτές θα κυριαρχεί μια διάθεση κοινωνικοποίησης και μια ανάγκη να βρεθούμε ανάμεσα σε πολύ κόσμο ή μέσα σε ομάδες. Συναντήσεις με φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και η ενασχόληση με κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα.

Image result

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία

Οι πρώτες όψεις που σχηματίζει το φεγγάρι από τη νέα του θέση, είναι δύο τρίγωνα με τον Ερμή και τον Δία, τα οποία φανερώνουν ιδιαίτερη εξωστρέφεια και ανάγκη για επικοινωνία τις βραδινές ώρες. Οργανώστε εξόδους και επαφές με αγαπημένους φίλους διευρύνεται τον κύκλο σας. Τα ζώδια που δέχονται την εύνοια των τριγώνων είναι τα αέρινα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

10 τύποι γυναικών που ένας άντρας δεν θα ήθελε να παντρευτεί…

Zώδια: Τα 5 καλύτερα και τα 5 χειρότερα ζωδιακά ζευγαρώματα.

Ο Έρωτας, τα Ζώδια και ο Οκτώβρης 2016, by MagicF’Ariel!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Θα σκάσει από το κακό του ο Γκέντσογλου! Δείτε πως κυκλοφορούσε η Ηλιάδη στα Χανιά και θα πάθετε πλάκα (Photos)

Τζομπανάκη-Βάλβης: Πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένοι -Πήγε να καμαρώσει την σύζυγό του στο θέατρο (Photos)

Όλο το παρασκήνιο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μίλησε η Μενεγάκη για το τέλος της συνεργασίας της με την Μπήλιου (Βίντεο)

loading...