Τα Ζώδια σήμερα 04/05/2016 by MagicF’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 04/05/2016 by MagicF’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα πολύ μυστήρια αστρολογικά, αφού φέρνει και χαρές σε μερικούς και εντάσεις...

Κάποτε που λέτε, όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, άκουγα διάφορα και μάθαινα συγχρόνως! Το δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είναι, είναι μεγάλη αλήθεια, γιατί για να κάνεις παρέα με κάποιον σημαίνει πως ταιριάζεις μαζί του και όπως υπάρχουν κοινές συνήθειες. Καλές και κακές! Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή πιο μυστήρια. Ποτέ δε πιστεύουμε τι μας λένε για τον έναν και τον άλλον, μέχρι να δούμε οι ίδιοι με τα μάτια μας το ποιόν του! Δηλαδή, δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι καλός ή κακός, γιατί αλλιώς θα φερθεί σε εσένα, αλλιώς σε εμένα, αλλιώς στον άλλον. Κάθε περίπτωση και διαφορετική.

Συνεπώς εσύ που είσαι το κακό το παιδί, εκείνο που μου λένε όλοι να μη κάνω παρέα, στο λέω έξω από τα δόντια, μου αρέσεις! Θέλω να σε γνωρίσω. Μπορεί να με πληγώσεις, μπορεί και όχι. Το μόνο που σου λέω είναι just be good to me!

φιλάκια..



Κριός
Πολύ καλή μέρα σας ξημέρωσε, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Κατά κάποιο τρόπο είστε έτοιμοι για όλα, σήμερα μπορεί να σας πλησιάσουν διάφοροι, να σας θαυμάσουν και να σας κάνουν και μια νέα πρόταση. Την αλήθεια τώρα. Καιρό τη περιμένατε, γνωρίζατε πως θα συμβεί, απλώς προσμένατε να έρθουν εκείνοι σε εσάς, έτσι για να έχετε μεγαλύτερο κύρος και να δείξετε σε μερικούς το πόσο αξίζετε! Καλέ δε προλάβαμε να γυρίσουμε στα θρανία ακόμα και εσείς έχετε ανέβει ήδη στο πίνακα και λέτε μάθημα! Τόσο πολύ..;;;;

Ταύρος
Δεν έχετε παράπονο; Όλες οι μέρες που πέρασαν κατά βάθος ήταν μια χαρά. Σήμερα λοιπόν, επιστρέφουν έτσι κάποια συννεφάκια, γιατί όλως τυχαίως οι εκκρεμότητες που έχετε είναι βουνό και ο χρόνος δε θα είναι και τόσο με το μέρος σας. Μη βιάζεστε, μη προτρέχετε, μη μιλάτε! Κάντε ήσυχα και ήρεμα τις δουλειές σας, με μεγάλη προσοχή, γιατί μη ξεχνάτε πως ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως εκεί που θα βρίσκονται όλα σε τάξη.. ένα αεράκι τρελό, θα σας αποσυντονίζει και φτου πάλι από την αρχή..!

Δίδυμος
Πολύ ωραία μέρα σας ξημέρωσε! Ξαφνικά έχετε όλα τα επιχειρήματα που χρειάζεστε μέσα στο τσεπάκι και θα τα εκμεταλλευτείτε αναλόγως, αρκεί να γίνει το δικό σας! Τρέχετε από μόνοι σας, να συναντήσετε εκείνες τις δύσκολες τις περιπτώσεις, που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σας, τους βάζετε κάτω και τους τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα! Και τους εντυπωσιάζετε κιόλας, συνεπώς ένα όχι μπορεί να γίνει ένα ναι και να απογειωθείτε από τη χαρά σας στα καλά τα καθούμενα! Άντε με το χαμόγελο στα χείλη..

Καρκίνος
Εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά, θα πάτε στη δουλειά σας, με mood.. καλοκαιρινό, χαλαρό και ξένοιαστο και θα σας περιμένουν με μεγάλη αγωνία, για να σας εξηγήσουν το όνειρο! Μπορεί να σας πιάσουν και από τα μούτρα, τύπου φταίτε που αράξατε τόσες μέρες, από σήμερα μέσα τα κεφάλια και τέλος οι διακοπές! Αυτό θα σας προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, θα κάνετε πολλά λάθη πάνω στη βιασύνη σας, θα σας κατσαδιάσουν ακόμα περισσότερο και ο χαμός ο ίδιος! Οι εκπλήξεις του σύμπαντος!

Λέων
Τόσες μέρες καθισιό, σήμερα σκούρα τα πράγματα! Φανταστικά βρίσκεστε ήδη στις Μπαχάμες, ρεαλιστικά καμία σχέση! Προσπαθήστε σήμερα να είστε συγκεντρωμένοι, συνεπής και ότι και αν σας αναθέσουν να το φέρετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία! Δύσκολο το βρίσκω, αφού η αλήθεια είναι πως δεν έχετε καμία όρεξη, ευτυχώς που είναι Τετάρτη, λίγο ακόμα και έφτασε το ΣΚ! Μέρα που μπορεί να εκτεθείτε κατά λάθος και να χαλάσει πολύ το κέφι σας.. έτσι ξαφνικά!



Παρθένος
Τι έγινε; Ερωτεύεστε ξαφνικά το μαναράκι που υποτίθεται σας έκανε παρέα τις μέρες αυτές;;; Νιώθετε να ανακατεύεται το στομάχι σας; Μαλώνετε τον εαυτό σας γιατί δεν έπρεπε να συμβεί έτσι; Πολλές ερωτήσεις πρωί-πρωί, αλλά όπως βλέπω, πάλι κάνετε σκοτεινές σκέψεις, πάλι μελαγχολείτε, πάλι θυμώνετε γιατί ενώ έχετε βάλει αμέτρητες ταμπέλες στον έρωτα, τις έχετε πετάξει όλες και όλο στην ίδια τη παγίδα πέφτετε! Τι συνέβη; Το ζητούμενο είναι αν περάσατε καλά και όχι τι θα γίνει από δω και πέρα! Όλα θα δείξουν, θέμα χρόνου είναι!

Ζυγός
Ξαφνικά θα σας πιάσει κάτι, μια μανία, τύπου θέλετε την ελευθερία σας, το χρόνο σας, τον αέρα σας. Μπορεί να είναι ερωτική η ανησυχία, μπορεί και επαγγελματική, πάντως τρώγεστε με τα ρούχα σας και θα προκαλέσετε εντάσεις και μετά θα κλαίτε! Λίγο παράλογους σας βρίσκω, αφού ουσιαστικά δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας, για ακόμα μια φορά! Συνεργαστείτε με τους άλλους, συζητήστε ότι θέλετε, ακούστε όμως με προσοχή και μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Σκορπιός
Μια χαρά είστε, μην ακούσω το αντίθετο θα σας μαλώσω! Μου φαίνεται πως γκρινιάζετε πλέον από συνήθεια, τίποτα άλλο! Σήμερα που λέτε είναι μια μυστήρια ημέρα. Μπορεί να κάνατε τρελή υπομονή μέχρι να φτάσει, έχετε δουλέψει μυστικά, βρίσκεστε ήδη μερικά βήματα μπροστά και είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε! Να είστε ευγενικοί, κρατήστε χαμηλό προφίλ, γοητέψτε με την ηρεμία σας και δώστε λίγο χρόνο στους άλλους, να νιώσουν την ένταση μέσα τους.. Κάντε τους να ζηλέψουν!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως είστε λίγο στο κόσμο σας! Μια έχετε διάθεση καλή, μια γκρινιάζετε, όμως σήμερα θα κάνετε κάτι το διαφορετικό. Ντύνεστε ωραία, αρωματίζεστε και βγαίνετε έξω να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους σας. Δεν έχει σημασία αν θα ανταμώσετε το σύντροφό σας, ή έναν συνεργάτη. Το θέμα είναι να αφήσετε καλές εντυπώσεις! Λάμπετε ολόκληροι, είναι μια αλήθεια και αυτό, κάτι όμορφο συνέβη μες στη νύχτα.. Επιθυμητοί και σέξι.. Τραβάτε τα βλέμματα!

Αιγόκερως
Δε πρόλαβε να αλλάξει η ημέρα και επέστρεψε ο δύστροπος ο εαυτός σας. Μέσα στις απαιτήσεις είστε, δίνετε διαταγές πρωί-πρωί, μαλώνετε με το σύντροφό σας, πετάτε και το φαρμάκι σας και εξαφανίζεστε! Τι το είχατε έτοιμο το σχέδιο; Μανιάτικο των ημερών;;; Μην είστε πιεστικοί, μη ζορίζετε τις καταστάσεις, μη ζητάτε λαγούς με πετραχήλια επειδή προσφέρατε λίγη αγάπη και ζεστασιά παραπάνω.. Αφήστε τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα σας να αναπνεύσει.. Καλέ τι πάθατε;;;



Υδροχόος
Ούτε τα άστρα δε μπορούν να σας καταλάβουν.. Από τη μια είστε μια χαρά, δυναμικοί, αισιόδοξοι και λαμπεροί και από την άλλη κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας, δε σας αρέσει τίποτα και τσακώνεστε με τους πάντες! Έτσι κάνουν οι τρελοί! Ότι να’ναι.. Λοιπόν πριν σήμερα ρίξετε το πέπλο της αυτοκαταστροφής, πάρτε βαθιές ανάσες, σκεφτείτε πολύ καλά τι πάτε να κάνετε και απομακρυνθείτε από οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει κακό. Το παλεύουμε και δε παρατάμε τα όπλα! Remember?

Ιχθύς
Χαοτική η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Μπορεί να τα έχετε σχεδιάσει όλα μια χαρά, να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, όμως κάτι θα συμβεί και θα σας ανατρέψει όλα αυτά! Ίσως κάθε εμπόδιο για καλό, μην είστε απόλυτοι λοιπόν και μη τα θέλετε όλα δικά σας. Προσοχή στο τιμόνι, γιατί μπορεί να βρεθείτε μέσα σε ένα χαντάκι κατά λάθος και δε το θέλουμε αυτό! Ακόμα και όταν κατεβαίνετε τις σκάλες, να είστε συγκεντρωμένοι, γιατί μπορεί να βρεθείτε και με πατερίτσες! Άτυχοι.. κατά λάθος..!

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια & Καρμικές Σχέσεις! Όταν πέφτει ένα αστέρι, μήπως είναι το δικό σου;



Ζώδια: Καθοριστικός μήνας ο Μάϊος για όλους – Ποια ζώδια θα γνωρίσουν το άλλο τους μισό;