Η Αφροδίτη γνέφει στον ανάδρομο Ερμή, για να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία σε αγάπες που πραγματικά το αξίζουν. Όλο αυτό σαν σκηνικό αστρολογικό και μέσα σε ένα σταθερό και απόλυτο ζώδιο, του Ταύρου, μόνο επανενώσεις μπορεί να αποδώσει, και πιο ισχυρές ακόμη και από την αρχική σχέση!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός: Τα μάτια σας έχουν νοσταλγήσει το παρελθόν και μια ιδιαίτερη φιγούρα του τότε. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη του Μαίου στις 06, θα σας παρουσιάσουν ‘τυχαία’, μια είδηση που θα σας παραξενέψει. Κάποιος σας ψάχνει. Η Αφροδίτη κάνει μοιραίες όψεις με τον Άρη, και ταρακουνάει κοιμισμένα συναισθήματα, που δεν έχουν κάνει ακόμη τον κύκλο τους. Σίγουρα ετοιμαστείτε για κάτι μεγάλο.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 18 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια του Νερού

Ταύρος: Τα φλερτ και οι περιπέτειες τελικά δεν σας γεμίζουν. Είστε το μόνο ζώδιο που αυτές τις 2- 3 εβδομάδες, θα έχει την απόλυτη εύνοια των περισσοτέρων πλανητών, για να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους, με μια παλιά ιστορία που ακόμη ταλαιπωρεί και τις δύο πλευρές. Δεν έχουν βγει ακόμη τα τελικά συμπεράσματα για το τι αποζητάτε. Επικοινωνίες και συναντήσεις θα σας λύσουν τις απορίες.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 21 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Γης

Δίδυμοι: Ο Ανάδρομος κυβερνήτης σας, σίγουρα θα επηρεάσει και τον δικό σας οίκο μετά τις 12 του Μαίου. Είναι πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα βιώσετε, και με πρωτοβουλία άλλων. Οι συντριπτική πλειοψηφία των Διδύμων, θα έρθει σε προσωπική επαφή με άτομο που ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν τους, και θα ζητήσει εξηγήσεις. Λίγα αυτά που θα ειπωθούν, αλλά πολλά και μόνιμα αυτά που θα γίνουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 20 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Φωτιάς

Καρκίνος: Είσαστε μέσα στην απογοήτευση και την στασιμότητα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί. Μέσα στην ψυχή σας οι Ερμής και Αφροδίτη, δυναμιτίζουν την θλίψη και σας αναγκάζουν το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, να κάνετε τις κινήσεις σας. Μέχρι την πανσέληνο του Μάιου, θα έχετε καταφέρει να κλείσετε οριστικά τα κεφάλαια του παρελθόντος, και να συνεχίσετε με οποιονδήποτε μόνο αξίζει.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 21 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Γης

Λέων: Δοκιμάζονται τα νεύρα σας και οι αντοχές σας. Ο Άρης και ο Πλούτωνας από τον συγγενικό Τοξότη, σας βάζει συνεχώς μέσα σε βαθιές σκέψεις για το αν θα πρέπει να σκαλίσετε το παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε στο τώρα τις καταστάσεις. Επιτρέψτε και στους άλλους, να κάνουν κάτι και για εσάς. Πολλά τα καλά νέα που θα σας έρθουν, μέσα από οικονομικά δεδομένα που έχετε επενδύσει. Οι μέρες απαιτούν σύνεση και προσοχή.
Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 19 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια του Αέρα

Παρθένος: Οι φορές που έχετε απογοητευτεί είναι πολλές. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει και τον Μάιο. Ο ανάδρομος Ερμής σε όψεις με τον Δία, σας θέτει χρονικά όρια για το μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε τις αντίπερα εξελίξεις. Αυτοί που έχουν σχέση που μεσολαβεί μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, ας κάνουν κάτι επιτέλους για να το διορθώσουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 15 και 30 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Γης

Ζυγός: Η διάθεση σας θα βελτιωθεί. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον εραστή της, τον Άρη, θα σας βάλει σε μια ψυχική εγρήγορση για να κάντε τις κινήσεις σας. Αυτό θα βρει θετικότατη αντίδραση από την άλλη πλευρά. Είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι και ότι και αν ζητήσετε αυτήν την περίοδο, θα το έχετε. Αυτοί που έχουν μείνει παρατεταμένο χρονικό διάστημα μόνοι, θα έχουν την τύχη ενός νέου έρωτα.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 23 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια του Νερού

Σκορπιός: Οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης καλλιεργούν ένα εξαίσιο κλίμ,α για να μπορέσετε να κάντε και πάλι τις κινήσεις σας, προς το άτομο που ακόμη υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Από την νέα σελήνη του Μαίου και μετά θα αρχίσετε να βλέπετε θετικές ανταποκρίσεις. Ξαφνικές συναντήσεις, αναπάντεχοι διάλογοι και επανενώσεις είναι τα ερχόμενα γεγονότα.
Τυχερές ημερομηνίες: 14 και 25 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Γης

Τοξότης: Σίγουρα τα πράματα για εσάς, με το Άρη να καταστρέφει τις προσπάθειες σας, είναι δύσκολα. Χρησιμοποιείστε αυτό το χρονικό διάστημα, και μέχρι τις 10 -05, για να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι αυτοί που τελικά θα παραμείνουν κοντά σας. Πληθώρα από καινούργιες κατακτήσεις θα έχουν οι ελεύθεροι και απογοητευμένοι από ερωτικές σχέσεις, και που ίσως να εντοπίσουν τον έρωτα της ζωή τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 26 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια του Αέρα

Αιγόκερως: Προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα τα περίπλοκα σχέδια σας θα πρέπει από τις αρχές αυτού του μήνα, να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, που σας δίνονται. Η πολιτική σας γύρω από θέματα σχέσεων και γάμων, θα πάρουν την οριστική τους μορφή πριν την λήξη του Ταύρου, που τα αστρολογικά δεδομένα σας λύνουν τα χέρια. Επιτυχίες και για τους μόνους, που επιζητούν μια νέα αγάπη.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 30 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Γης

Υδροχόος: Πολλές πραγματικά οι καταστάσεις, αλλά και τα ιδιαίτερα πρόσωπα που καλείστε, να διαχειριστείτε μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Μαίου. Αυτό που έχετε επιδιώξει εσείς οι αδέσμευτοι, για το άτομο που σας έχει προσελκύσει το δύσκολο ενδιαφέρον, θα το καταφέρετε σχετικά εύκολα. Ακόμα και για αυτούς που τώρα χωρίζουν, τα πράγματα τελικά δεν θα είναι και τόσο τραγικά.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 22 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Γης

Ιχθείς: Σίγουρα θα αλλάξετε την τακτική σας, που θα δώσει τον χρειαζούμενο χρόνο για τον χώρο για να σκεφτείτε σοβαρά, τι θέλετε να πράξετε στην αισθηματική σας ζωή, που στον προηγούμενο μήνα, δεν σας χαροποίησε σε τίποτα. Πολλές οι ξαφνικές μετακινήσεις και οι αλλαγές, και για τους αδέσμευτους, που θα έχουν σημαντική γνωριμία μέχρι την πανσέληνο του Μαίου.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 25 Μαίου
Εύνοια με: ζωδια της Φωτιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια και Καρμικές Σχέσεις: Ποιο είναι το άλλο σου μισό!

Ανάδρομος Ερμής στο Ταύρο, μαγικές ενέργειες έρχονται και φεύγουν.. by MagicF’Ariel!

Με αυτά τα ζώδια θα τα βρεις σκούρα στη σχέση: Είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού!

loading...