Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 24/09/2015, by F’Ariel!

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 24/09/2015, by F’Ariel!
Κριός
Σας αποκαλύπτω λοιπόν, πως μέχρι τέλος του μήνας, θα είστε μέσα στα νευράκια και μουτράκια, γιατί όλο κάτι θα συμβαίνει που θα σας ανατρέπει το πρόγραμμα και όχι μόνο.. Σήμερα λοιπόν, θα σας στρεσάρουν με ένα πρόβλημα, που δε θα το έχετε δημιουργήσει εσείς, αφού θα σας ζητήσουν να το λύσετε κατά κάποιο τρόπο. Αντί να δαγκώνεστε, βοηθήστε όσο μπορείτε για να τελειώσετε και μια ώρα αρχύτερα.
Ταύρος
Προβληματίζεστε για μια δουλειά που κάνετε και δε σας φέρνει το χρήμα, έτσι όπως θα το θέλατε. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, απογοητευμένοι κάπως, όμως αν ακολουθήσετε τα σημάδια, θα διαπιστώσετε πως κακώς κάνετε έτσι. Όλα θέλουν το χρόνο τους, το πείσμα σας και την υπομονή σας. Φημίζεστε για τα προσόντα αυτά, για αυτό αν σας αρέσει η ασχολία αυτή, ακόμα και είναι ένα χόμπι, μη την αφήσετε σε καμία περίπτωση!

Δίδυμος
Μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι τυφώνες. Δε θέλω να σας τρομοκρατήσω, για αυτό σήμερα να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Δηλαδή αν θέλετε να πάτε για καφέ με τους φίλους σας, να το κάνετε, βέβαια ότι και αν επιλέξετε, θα εξαφανιστείτε και θα σας ψάχνουν. Εσείς θα το απολαμβάνετε και κάποιοι άλλοι θα κόβουν φλέβες. Βασικά θα αδιαφορήσετε για ότι σας προβλημάτιζε τις τελευταίες ημέρες και κάποιες ψυχές θα αναστατωθούν πολύ!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.