Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Κριός

Ξεχάστε τις σόλο εξόδους, Κριοί. Τα vibes αυτού του Σαββατοκύριακου έχουν να κάνουν με τα δυναμικά ντουέτα, καθώς η Σελήνη περνά μέσα από τους τομείς του χάρτη σας που οδηγούνται από τις σχέσεις.

Το Σάββατο βρεθείτε με το ταίρι σας ή με έναν στενό σας φίλο, ειδικά αν δεν έχετε περάσει πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό. Τα άστρα του Σαββάτου προσθέτουν κάποια επιπλέον καυτή αύρα, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βυθίζετε σε ένα σέξι τρίγωνο με τον πλανήτη της φαντασίας, Ποσειδώνα. Χαμηλώστε την άμυνά σας, ρίξτε προς τα έξω κάποια δελεαστικά σήματα και ξεγυμνώστε την ψυχή σας λίγο, επίσης.

Ο ατμός συνεχίζει να αυξάνεται την Κυριακή το απόγευμα, όταν η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε προς μια πιο μόνιμη διευθέτηση με κάποιον; Τα κοινά οικονομικά ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσε να γίνει επίσημο μέσα στις επόμενες ημέρες. Περάστε χρόνο για να σκεφτείτε τις τελικές σας ανάγκες, έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα επικερδές για όλους σενάριο.

 

Ταύρος
Κάντε κάτι υγιές και ενεργητικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον τομέα της ευεξίας σας, μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Κάντε μια βόλτα στην αγορά και πάρτε κάποια φρέσκα προϊόντα ή κάντε έναν περίπατο για να απολαύσετε την ύπαιθρο. Επιλέξτε καλή παρέα για τις περιπέτειές σας και κάντε τη μια εμπειρία σύνδεσης. Το Σάββατο η Αφροδίτη είναι στον Οίκο της συνεργασία σας, και σχηματίζει ένα ρέον τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στη ζώνη της φιλίας σας. Είναι η ιδανική μέρα για να εξερευνήσετε την πόλη με το άλλο σας μισό ή για να τα ξαναπείτε με φίλους, με δείπνο και ποτά.

Τα δυναμικά vibes χύνονται και μέσα στην Κυριακή, όταν η Σελήνη μετατοπίζεται στον Σκορπιό και ενώνεται με την Αφροδίτη στην διαπροσωπική σας ζώνη. Δώστε στα πιο αγαπημένα σας άτομα κάποια επιπλέον αγάπη. Σπίθες μπορεί επίσης να ανάψουν με κάποιον πλατωνικό σας φίλο. Μπορεί να μην τον είχατε σκεφτεί ποτέ πριν “με αυτόν τον τρόπο” – αλλά γιατί να μην το εξετάσετε αν αξίζει να το επιδιώξετε;65903

Δίδυμοι
Να είστε ο εαυτός σας, είναι πραγματικά αυτό που κάνετε καλύτερα, Δίδυμοι. Ένα διασκεδαστικό, επιδεικτικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να ανάψει, οπότε σχεδιάστε ένα πλούσιο ραντεβού με το άλλο σας μισό ή φλερτάρετε ασύστολα αν είστε μόνοι. Το σύμπαν θα σας βοηθήσει επίσης να πάρετε πίσω τη λάμψη σας, μέσω των υγιεινών επιδιώξεων. Το καλλωπιστικό τρίγωνο Αφροδίτης -Ποσειδώνα του Σαββάτου, σας εμπνέει να κάνετε καθαρές και πράσινες τις συνήθειές σας (συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων σας). Δοκιμάστε μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας χωρίς σκληρότητα, κάντε απόθεμα από βιολογικά προϊόντα, κάντε μια βόλτα για να δοκιμάσετε διαφορετικά γυμναστήρια.

Τα vibes ευεξίας χύνονται μέσα στη νέα εβδομάδα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό την Κυριακή το απόγευμα και παραμένει εκεί για μερικές ημέρες. Οργανωθείτε έτσι ώστε να μπορείτε να βουτήξετε μέσα στη Δευτέρα σας και να κάνετε τα πάντα. Ετοιμάστε κάποια γεύματα για την εβδομάδα ή ψωνίστε τα συστατικά. Απλοποιήστε το πρόγραμμά σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

 

Καρκίνος
Οικογενειακές στιγμές; Καλά, ίσως για λίγο, αλλά μην τις αφήσετε να κυριαρχήσουν το Σαββατοκύριακό σας. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Μπορεί να έχετε τη διάθεση να δεθείτε με την οικογένειά σας ή απλά να αράξετε στον καναπέ. Αλλά περιμένετε, Καβούρια. Το Σάββατο, η ρομαντική Αφροδίτη είναι στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, και σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πλανήτη της φαντασίας Ποσειδώνα. Η μαγεία σας ξυπνά και θα μπορούσατε να αισθανθείτε σπίθες με ένα σαγηνευτικό πρόσωπο, αρκετά διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο σας. Πηγαίνετε και εξερευνήστε το, απολαμβάνοντας το χορό της αποπλάνησης. Τα ζευγάρια μπορούν ομοίως να εμπνευστούν να κάνουν κάτι διασκεδαστικό, κάτι που δεν θα έκαναν συνήθως.

Η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο Οίκο σας την Κυριακή το απόγευμα, λήγοντας το Σαββατοκύριακο με έναν απίστευτα καυτό τόνο. Εμπρός λοιπόν, προσθέστε νέο νόημα στη φράση «Κυριακή, η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας».

photo_493_850541-1

Λέων
Τόσες πολλές προσκλήσεις, τόσο λίγος χρόνος! Με τη Σελήνη στο Ζυγό και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, το τηλέφωνο και το email σας θα ανατιναχθούν με δελεαστικές προτάσεις. Αλλά προτού πείτε ναι σε κάθε προσφορά, μιλήστε με την παρέα και την οικογένειά σας. Το συναισθηματικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα του Σαββάτου, ξυπνάει τη διαίσθησή σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι μια γυναίκα συγγενής σας ή φίλη, χρειάζεται κάποια υποστήριξη. Σηκώστε το τηλέφωνο!

Αν είστε σε σχέση ή βγαίνετε με κάποιον, αυτή η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ανοίγει την καρδιά σας και σας βοηθά να είστε ευάλωτοι. Ίσως να είστε εσείς αυτοί που χρειάζονται έναν ώμο για να κλάψουν – και αυτή η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα κατεβάζει ποτάμια. Βγάλτε τα από μέσα σας, Λιοντάρια.

Την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, βάζοντάς σας ακόμη περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά σας για τις επόμενες ημέρες. Δώστε στον εαυτό σας ένα ομαλό και στοργικό ξεκίνημα στην εβδομάδα, με άφθονο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας.

 

Παρθένος
Ξεκινάτε το Σαββατοκύριακο με αγωνία να αντιμετωπίσετε πρακτικά καθήκοντα και να προφτάσετε τη δουλειά σας. Καλή τύχη με αυτό, Παρθένοι!

Η παραγωγικότητά σας θα κατατροπωθεί επιδέξια από όλη τη θορυβώδη «ενέργεια των ανθρώπων» γύρω σας. Το Σάββατο φέρνει ένα σπάνιο τρίγωνο της φιλικής Αφροδίτης με τον μαγευτικό Ποσειδώνα, στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Οι στενότεροι δεσμοί σας χρειάζονται λίγη αγάπη- και αν το καλοσκεφτείτε, το ίδιο και εσείς. Οπότε παραδοθείτε στα μαγνητικά vibes! Μπορεί να συναντήσετε κάποιον με δυνατότητες για μακροχρόνια σχέση το Σάββατο. Μια πλατωνική φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ρομαντική, κάτω από αυτά τα άστρα.

Για τα ζευγάρια, είναι ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο για να μπερδευτείτε με το πλήθος και να εξερευνήσετε τον τοπικό πολιτισμό. Εάν πρέπει να δουλέψετε, ξυπνήστε νωρίς την Κυριακή, έτσι ώστε να μη χάσετε όλη σας τη μέρα. Οι καλές στιγμές συνεχίζουν την Κυριακή το απόγευμα, όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό και στον φλύαρο τρίτο Οίκο σας. Τσεκάρετε τις τοπικές εκδηλώσεις και πηγαίνετε να εξερευνήσετε, πηδώντας από γκαλερί σε μπαρ, για να πέσετε πάνω σε κάποιο φεστιβάλ. Θα μπείτε στην εργάσιμη εβδομάδα σας ανανεωμένοι και εμπνευσμένοι από όλα αυτά που είδατε.

 

Ζυγός
Τι θέλετε εσείς να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, Ζυγοί; Η Σελήνη είναι στο Ζυγό μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, βάζοντας τις επιθυμίες μπροστά και στο κέντρο της σκηνής. Μην ακολουθήσετε απλά το κοπάδι. Περάστε μόνοι σας χρόνο και περπατήστε στο αγαπημένο σας indie βιβλιοπωλείο, δείτε αυτή τη νέα ταινία ή ψάξτε για φθινοπωρινά στην αγαπημένη σας boutique. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη και τον αισθησιακό Ποσειδώνα να σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό τρίγωνο το Σάββατο, έχετε έμπνευση για απλοποίηση.

Μια επεξεργασία της ντουλάπας σας, μια αλλαγή στο πρόγραμμά σας, ένας ανασχεδιασμός στις διατροφικές σας συνήθειες – πού θα μπορούσατε να κάνετε μια ανανέωση στη ζωή σας; Αυτή η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ηχεί το κάλεσμα για ευχάριστες αναζητήσεις ευεξίας. Κάντε ένα πέρασμα από ένα κομψό γυμναστήριο ή προγραμματίστε κάποια υγιεινά γεύματα.

Την Κυριακή το απόγευμα, η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό και στον παραγωγικό δεύτερο Οίκο σας. Προετοιμάστε την ατζέντα σας για την εβδομάδα μπροστά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με μια ήρεμη, ξεκάθαρη διάθεση. Ρίξτε μια ματιά στο τρέχον πρόγραμμά σας: σας αγχώνει και μόνο που το σκέφτεστε; Δείτε τι μπορείτε να ακυρώσετε ή να προγραμματίσετε για μεταγενέστερη ημερομηνία. Χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε, Ζυγοί.zwdio-zygos-erwtika-mystika

Σκορπιός
Χαμηλών τόνων διαφυγή; Με τη Σελήνη στο Ζυγό και στο υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας, μπαίνετε στον πειρασμό να αποφύγετε τον έξω κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αλλά μπορεί να χάσετε κάποιο καυτό ειδύλλιο ή διασκέδαση πέντε αστέρων, αν το κάνετε! Η δελεαστική Αφροδίτη από τον Σκορπιό(!) ζευγαρώνει με τον μαγευτικό Ποσειδώνα στον τομέα του πάθους σας, ανεβάζοντας τη δράση. Επικό ραντεβού; Βγείτε έξω για να ακούσετε ζωντανή μουσική ή να απολαύστε ένα πολυτελές δείπνο. Απλά επιλέξτε ένα πιο ήσυχο μέρος αντί για ένα γεμάτο. Τα ζευγάρια μπορεί να κάνουν ένα σέξι ολονύκτιο ταξίδι για δύο – κάπου που θα μπορείτε να χαλαρώσετε μαζί, μακριά από την τρέλα.

Εάν δεν μπορείτε να επιστρατεύσετε όσα χρειάζονται γι’ αυτά, μην ανησυχείτε. Η ενέργειά σας επιστρέφει σε πλήρη ισχύ την Κυριακή το απόγευμα, όταν η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό για τις επόμενες ημέρες. Καλύψτε τον χαμένο χρόνο κλείνοντας το Σαββατοκύριακό σας με μια διασκεδαστική απογευματινή εκδρομή, κατά προτίμηση κάτι ενεργητικό και φυσιολατρικό.

 

Τοξότης
Ώρα για πάρτι; Όσο εορταστικό κι αν μοιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να περάσετε και κάποιο χρόνο χαλάρωσης, επίσης. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, φέρνοντας φίλους και διασκεδαστικές προσκλήσεις στην τροχιά σας. Αλλά οι δεξαμενές σας είναι μισοάδειες… ή φτάνουν στον πάτο; Αν ναι, ξεφύγετε από τα πλήθη για να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας αυτό το Σάββατο, όταν η καλλωπιστική Αφροδίτη και ο επουλωτικός Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται.

Μπορεί να νιώθετε νοσταλγία, υπερευαισθησία ή κούραση. Τιμήστε την ανάγκη σας για χαλάρωση. Τα κανάλια της εμπάθειάς σας θα είναι επίσης ορθάνοιχτα, κάνοντάς σας να απορροφάτε την ενέργεια του καθενός γύρω σας. Κάτω από αυτά τα διαισθητικά αστέρια, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες θεραπευτικές ιδέες να προσφέρετε στους φίλους σας. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για ένα μασάζ, μια περιποίηση προσώπου ή έναν πολυτελή υπνάκο.

Μην νιώθετε ότι πρέπει να αφήσετε τους φίλους σας να σας κουράζουν με τα δράματά τους ή να κλάψουν στον ώμο σας, Τοξότες. Δεν χρειάζεται. Δώστε στον εαυτό σας λίγη αγάπη επίσης. Η συνάντηση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας εμπνέει να το παίξετε διακοσμητές, προσθέτοντας απαλές και καταπραϋντικές πινελιές. Την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη παρασύρεται στον Σκορπιό, και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Η αντίσταση είναι μάταιη τώρα: χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Παραδοθείτε στα vibes και πηγαίνετε για ύπνο νωρίς. Αφήστε τον εαυτό σας να παραδοθεί σε ένα καθαρκτικό κλάμα ή κάντε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο.sagittarius-thumb

Αιγόκερως
Βουτάτε μέσα στο Σαββατοκύριακό σας έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιους στόχους. Με τη Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, φαίνεται να είναι η τέλεια στιγμή για να διαγράψετε κάποιες ευθύνες από τη λίστα σας. Πρόκειται επιτέλους να βάψετε το σαλόνι σας, να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας για τη νέα σεζόν ή να τελειώσετε αυτή την καθυστερημένη έκθεση που έχετε να κάνετε. Καλή τύχη, Αιγόκεροι.

Με την κοινωνική Αφροδίτη και τον ουτοπικό Ποσειδώνα να ενώνονται στις πιο ζωντανές περιοχές του χάρτη σας, το Σάββατο είναι γεμάτο με ακαταμάχητες προσκλήσεις και σαγηνευτικές συνομιλίες. Βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε με ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν την ψυχή σας – και για να απολαύσετε κάποια αναγκαία ελαφρότητα που έχετε κερδίσει με την αξία σας. Μην αγχώνεστε να τελειώσετε τα πάντα. Η δουλειά σας περίμενε μέχρι τώρα, και μπορεί να περιμένει για λίγο ακόμα.

Αλλά αν κλείσετε τον εαυτό σας στο σπίτι, κάντε μια απόδραση το απόγευμα της Κυριακής. Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό, και ενώνεται με την Αφροδίτη στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με καλή παρέα!

 

Υδροχόος
Αυθόρμητη απόδραση το Σαββατοκύριακο; Όχι τόσο γρήγορα, Υδροχόοι.

Αν και η Σελήνη είναι στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, τροφοδοτώντας τις περιπλανήσεις σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, το καθήκον σας θέλει πιο κοντά στο σπίτι. Το Σάββατο η στοργική Αφροδίτη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας, ευθυγραμμίζονται στις πιο υπεύθυνες ζώνες του χάρτη σας. Ένας φίλος ή συγγενής μπορεί να χρειαστεί μια βοήθεια ή απλά κάποια συναισθηματική υποστήριξη. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε τη χάρη στους υπόλοιπους και να χειριστείτε μια επείγουσα δουλειά, ή να αντιμετωπίσετε ένα πρότζεκτ του σπιτιού σας.

Εάν πρέπει να θυσιάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, κάντε το ευχάριστα. Ανάψτε κεριά, βάλτε μουσική, δημιουργήστε ατμόσφαιρα. Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό και τον εργατικό δέκατο Οίκο σας την Κυριακή το απόγευμα, γυρίζοντας την εστίασή σας προς τους στόχους σας. Χαράξτε ένα σχέδιο για τις εργάσιμες ημέρες μπροστά σας, και για το τι θέλετε να πετύχετε. Με μια σαφή πορεία, μπορείτε να κάνετε κάποιες σοβαρές, δυναμικές κινήσεις!

 

Ιχθύες
Ξεγλιστράτε μακριά κάπου μοναχικά; Όχι τόσο γρήγορα, Ιχθύες. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον κρυφό όγδοο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, κάνοντάς σας να εκλιπαρείτε για λίγο προσωπικό χρόνο με επίλεκτους λίγους (ίσως και με κανέναν). Αλλά μέχρι και τα καλύτερα οργανωμένα σχέδια δεν λειτουργούν πάντα – όχι όταν η κοινωνική Αφροδίτη είναι στον εξωστρεφή ένατο Οίκο σας, και ευθυγραμμίζεται με τον κυβερνήτης σας, Ποσειδώνα. Δελεαστικές προσκλήσεις μπορούν να σας κάνουν να αφήσετε τη φούσκα σας, και θα χαρείτε που ακούσατε το κάλεσμά τους.

Φυσικά μπορείτε και πάλι να αποφύγετε τα πλήθη, ενώ έχετε μια περιπέτεια: κάντε μια ρομαντική εκδρομή ή πηγαίνετε κάπου εκτός για ένα Σαββατοκύριακο με φίλους. Με τη Σελήνη να κινείται στον τομέα του ταξιδιού σας την Κυριακή, θα είστε σε διάθεση να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ελαφρύτερη τότε, οπότε αν παρατήσατε τους φίλους σας όλο το Σαββατοκύριακο, πείτε τα νέα σας σε ένα Κυριακάτικο γεύμα.%ce%b9%cf%87%ce%b8%cf%8d%ce%b5%cf%82-696x464

www.athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

loading...