ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 15/09/2015, by F’Ariel!

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 15/09/2015, by F’Ariel!
Κριός
Μπορεί οι μέρες σας γενικότερα να είναι χαρωπές αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι πολύ! Σήμερα κάτι θα σας μπει στο μάτι, ή στο μυαλό και θα αρχίσετε να ζητάτε παράλογες χάρες. Μήπως να ηρεμούσατε; Γιατί θα το ακούσετε εκείνο το ηρωικό το όχι και μετά θα έχει μουτράκια και τα σχετικά.. Ότι θέλετε να το κάνετε από μόνοι σας και να έχετε και την ευθύνη εξολοκλήρου!
Ταύρος
Μια χαρά και δυο τρομάρες λένε τα άστρα. Βασικά αν επιθυμείτε κάτι πολύ για τον εαυτό σας θα πρέπει να σκαρφιστείτε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Να αφήσετε πίσω σας τις παλιές τις ιδέες και να δημιουργήσετε νέες, πιο φρέσκιες και ίσως και πολύ διαφορετικές, που θα ξεπερνούν ακόμα και εσάς, για να πετύχετε! Ζητήστε τη γνώμη κάποιου πιο έμπειρου, μπας και ξεκολλήσει το μυαλό..

Δίδυμος
Από τις αγαπημένες σας μέρες. Δηλαδή θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, θα σας αρέσει και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα ασχολείστε με αυτό, μέχρι να βραδιάσει. Μπορεί να είναι ένα κουτσομπολιό, μπορεί μια αποκάλυψη για έναν δικό σας άνθρωπο, πάντως πριν ανοίξετε το στοματάκι σας, καλό είναι να μάθετε κατά πόσο αληθεύουν όλα αυτά. Γιατί παίζει και να εκτεθείτε στο τέλος!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.