Κριός

Γενικά zwdia: Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος που συνεργάζεται με εσάς ίσως σας ταλαιπωρήσει με κάποιο τρόπο εξαιτίας έλλειψης χρημάτων. Μπορεί να απαιτείται κάποια απρόσμενη προσαρμογή από την πλευρά σας ίσως να βρείτε κάποια λύση έστω και προσωρινή. Είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρετε. Βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε και κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στον στόχο σας οπότε προχωρήστε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με τους άλλους αλλά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε πορεία ή να κόψετε ταχύτητα. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Οι επαγγελματικές ευθύνες ίσως απαιτούν να απομακρυνθείτε προσωρινά από τον/την σύντροφό σας. Θα είναι ενοχλητικό και εκνευριστικό αυτό αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εκτός από το να δουλέψετε γρήγορα για να τελειώσετε και να επιστρέψετε. Φροντίστε να του/της εξηγήσετε την κατάσταση. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε περαιτέρω εκνευρισμό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι ίσως σας επικρίνουν σήμερα και μάλλον αυτό θα σας πληγώσει. Δεν σας αρέσει και μάλλον η πρώτη σας αντίδραση θα είναι ο θυμός. Αντί για αυτό χρησιμοποιήστε την κριτική εποικοδομητικά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποια ταξίδια θα πρέπει να αναβληθούν εξαιτίας απρόσμενων εξελίξεων που σας κρατούν εκεί που είστε. Ίσως ανησυχείτε για τις συνέπειες αλλά μην χάνετε την ενέργειά σας. Θα μπορέσετε να κάνετε το ταξίδι και να καταφέρετε ότι θέλετε αλλά όχι σήμερα. Η ανησυχία απλά θα σας εξαντλήσει. Ο μόνος παραγωγικός τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι προχωρώντας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι γύρω σας είναι στο πλευρό σας σήμερα και δεν πρέπει να ανησυχείτε. Σας είναι δύσκολο να ερμηνεύσετε αρνητικά την σιωπή αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα έχετε πολύ υποστήριξη. Προχωρήστε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε πολύ μόνοι, κουρασμένοι αλλά και γεμάτοι πάθος σήμερα. Θα αναζητήσετε μάλλον ερωτική παρέα. Μπορεί οι ευθύνες να σας κρατούν μακριά. Μπορεί να είναι ενοχλητικό αλλά μην στεναχωριέστε. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και προχωρήστε. Θα τα καταφέρετε το βράδυ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει έντονος συναισθηματισμός στην δουλειά σας και μπορεί να ενοχληθείτε περισσότερο. Κάντε ότι μπορείτε να περάσετε μέσα από αυτή την κατάσταση χωρίς να έχετε προβλήματα. Ακούστε προσεκτικά και επιλέξτε να μην μιλάτε πολύ.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός στο σπίτι σας σήμερα. Εσείς και ένα άλλο μέλος της οικογένειάς σας είστε εκνευρισμένοι και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς προφανή λόγο. Μην ανησυχείτε. Στο τέλος της ημέρας θα τα δείτε όλα ξεκάθαρα και θα γίνουν όλα καλά. Κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποια καινούργια τάση θα ξεκινήσει σήμερα που θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκή για εσάς. Φροντίστε να προχωρήσετε με ότι θέλετε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα σας οδηγήσει σωστά. Η χαρά στην ατμόσφαιρα υπάρχει και πρέπει να την εκμεταλλευθείτε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποια τηλέφωνα ή κάποια πράγματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν σήμερα και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Μάλλον θα περάσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Αν είστε προετοιμασμένοι θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις. Πείτε σε όλους τι περιμένετε ώστε να το έχουν στο μυαλό τους. Μην ανησυχείτε. Θα τα καταφέρετε τελικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως εκνευριστείτε με τους άλλους μιας και φαίνεται να είναι πολύ σοβαροί σήμερα. Κάποια στιγμή οι άλλοι ίσως εκνευριστούν με την τόσο χαλαρή προσέγγισή σας. Κάντε ότι μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μια προσωρινή καθυστέρηση σε κάποια απρόσμενα κεφάλαια ίσως σας κάνει να αναβάλετε μια αγορά που είναι απαραίτητα. Μην εκνευρίζεστε για αυτό. Δεν αξίζει. Η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη αλλά δεν είναι ακύρωση. Τα χρήματά σας θα έρθουν και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε. Οι συναντήσεις με τους άλλους θα είναι πολύ καλές και θα αφήσετε θετικές εντυπώσεις. Είστε πολύ καλά.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως κάποια άτομα στον κύκλο σας να είναι επικριτικά με τον τρόπο που χειρίζεστε μια κατάσταση. Είστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα και δεν είστε ανεκτικοί απέναντι στην κριτική. Μην ξεσπάσετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα με τον θυμό. Αλλάξτε θέμα και δράστε όπως θέλετε αρκεί να αισθανθείτε καλύτερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην είστε απόλυτοι με την προσέγγισή σας σήμερα. Οι άλλοι δεν θα είναι τόσο ευέλικτοι και δεν θα προσαρμόζονται τόσο καλά. Αν πρέπει να δείξετε περισσότερη κατανόηση για να είστε πιο επιτυχημένοι, κάντε το.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί με τις δημιουργικές προσπάθειες που αφορούν την νέα τεχνολογία ή την 7η τέχνη. Οι άλλοι έχουν διαφορετική οπτική για το πως πρέπει να χειριστείτε μια κατάσταση. Αν είναι δική σας δουλειά θα πρέπει να φροντίσετε να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις. Συζητήστε τες λογικά και αναλυτικά. Μην δημιουργείτε προβλήματα με διαφωνίες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην φοβάστε να λάμψετε. Είστε σε εξαιρετική αρμονία με τους γύρω σας. Η επιτυχία είναι δική σας όσο έχετε πίστη στους άλλους και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα γευθείτε μεγάλη ανταμοιβή.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Παρά τα άλματα που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα σας κάνουν να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Ίσως χρειαστεί να σταματήσετε περισσότερο από ότι υπολογίζατε. Μην πέσετε στην παγίδα τώρα. Προχωρήστε και κάντε υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα κόλπα που έχετε κάνει τελευταία για να ξεγελάσετε το αφεντικό σας μάλλον θα γυρίσουν εναντίον σας σήμερα. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Θα έχετε πρόβλημα τελικά. Να είστε προετοιμασμένοι.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ίσως περιμένετε κάποια σημαντικά νέα. Μπορεί να αφορά την καριέρα σας. Δεν είναι καλή ημέρα να περιμένετε. Μάλλον δεν θα είναι όλα στην ώρα τους όπως νομίζετε. Κάντε κάτι άλλο όσο περιμένετε. Αν κάτσετε έτσι ίσως τελικά εκνευριστείτε χωρίς λόγο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τίποτα δεν θα είναι εύκολο σήμερα οπότε προετοιμαστείτε. Αν μπορείτε να πάρετε ρεπό θα είναι καλύτερα. Μάλλον θα υπάρχει πολύ ένταση γύρω σας και αυτό θα σας επηρεάσει. Να είστε προσεκτικοί.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Δεν είναι καλή ημέρα για ταξίδια ειδικά αεροπορικά. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις, ουρές, προβλήματα με τις αποσκευές. Ίσως δεν είναι καλή ημέρα ούτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Αν πρέπει να πάτε κάπου αεροπορικώς σήμερα, πηγαίνετε στο αεροδρόμιο νωρίς και οπλιστείτε με υπομονή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα μπορούν να καταλάβουν τα ψέματά σας σήμερα οπότε να είστε έτοιμοι να πείτε την αλήθεια. Θα ταλαιπωρηθείτε από τους εργοδότες σας για τυχόν κόλπα που ίσως προσπαθήσετε να κάνετε. Να είστε ειλικρινείς καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου ανά δεκαήμερο

Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί ευχάριστο κλίμα- Ποια ζώδια ευνοούνται;

Οι γυναίκες που δε γουστάρει να κάνει σχέση το κάθε ζώδιο- Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ελένη Φουρέιρα: Για πρώτη φορά μιλάει για τον χωρισμό της με τον Λυκούδη! Τι έφταιξε τελικά;

Θυμάστε τον Αλβανό πρώην της Ρούλας Βροχοπούλου; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Φρανκ…

Αποκάλυψη βόμβα! Ελληνίδα τραγουδίστρια χώρισε μετά την βάφτιση του γιου της και δεν το έμαθε κανείς!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ