Κριός

Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Οι γύρω είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς περισσότερο από ότι συνήθως. Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε μια πειθαρχημένη προσέγγιση σήμερα. Σκεφθείτε να είστε λίγο πιο ρεαλιστές με τις πράξεις σας. Πάνω από όλα πρέπει να έχετε μια καλή διάθεση σήμερα. Το πνεύμα σας και το χιούμορ σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε μόνοι με κάποιο τρόπο. Ίσως οι καταστάσεις σας ζητούν να κάνετε ένα διάλειμμα από τους άλλους και να δουλέψετε μόνοι σας. Το να είστε κοινωνικοί και εξωστρεφείς όπως είστε δεν θα πάει πολύ καλά για εσάς σήμερα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Είναι μια ημέρα να είστε έξω και να είστε με κόσμο από το να είστε στο σπίτι. Επικοινωνήστε με τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο και μοιραστείτε την σοφία σας. Ταυτόχρονα ανοίξτε τον εαυτό σας ώστε να μπορέσετε να λάβετε σημαντική γνώση από τους άλλους. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά. Κανείς δεν θα έχετε διάθεση για σοβαρές συζητήσεις μια ημέρα σαν αυτή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το ρυθμός επιβραδύνεται και ξαφνικά αντιλαμβάνεστε κάτι. Όταν προχωράτε πολύ γρήγορα συνήθως χάνετε τις λεπτομέρειες που βάζουν τα πάντα στην θέση τους πιο εύκολα. Σήμερα θα μπορείτε να προχωρήσετε πιο αργά και αυτό θα κάνει όλη την διαφορά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Έχετε πολύ ενέργεια σήμερα και πρέπει να προχωρήσετε. Περάσετε λίγο χρόνο με τα παιδιά και να είστε δημιουργικοί. Δείξτε την καλή προσωπικότητά σας και ενθαρρύνετε τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Είναι καλή ημέρα για να δείξετε τα ταλέντα σας και να προσπαθήσετε. Θα είστε μια καλοδεχούμενη προσθήκη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αλλαγή είναι το όνομα της κατάστασης όσο έχετε μια κριτική ματιά απέναντι στην δουλειά σας. Αυτό είναι το κλειδί. Μόλις περάσετε από την επιφάνεια θα δείτε ότι δεν είναι όλα τόσο τέλεια όσο φανταζόσασταν ότι ήταν.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Έχετε τόσα πολλά δεδομένα και πληροφορίες που δεν είστε σίγουροι για το πως πρέπει να προχωρήσετε. Μην ταλαιπωρείστε. Είστε εξαιρετικοί στην ανάλυση και την οργάνωση. Αν μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση, αυτοί είστε εσείς. Εμπιστευθείτε την ικανότητά σας και κάντε το. Να είστε χαλαροί. Μην απογοητεύεστε από τις λεπτομέρειες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ενώ φαίνεται ότι όλοι επιβραδύνουν εσείς επιταχύνετε. Οι άλλοι είναι μπερδεμένοι ενώ στο μυαλό σας όλα φαίνονται αρκετά απλά και ξεκάθαρα. Έχετε δίκιο και θέλετε να έχετε δίκιο. Προχωρήστε προς τους στόχους σας με ταχύτητα και αυτοπεποίθηση.

Λέων

Γενικά zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Μπορεί να δείτε ότι τα συναισθήματά σας σας βοηθούν να είστε στον σωστό δρόμο. Μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τους άλλους και δείτε σε τι καλά διέξοδα μπορείτε να οδηγηθείτε. Μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε κάθε κοινωνική περίσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην υπεραναλύετε κάθε μικρή λεπτομέρεια που εμφανίζεται στον δρόμο σας. Μόλις ξεκινήσει αυτή η τάση δεν θα μπορείτε να σταματήσετε. Θα καταλήξετε να ξοδέψετε πολύ χρόνο. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές αλλά παρατηρήστε τες αντικειμενικά.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι δύσκολο να ταιριάξετε με τις τάσεις της ημέρας. Η ενέργεια είναι χαλαρή ενώ εσείς έχετε την ανάγκη να είστε πιο διεισδυτικοί. Κάντε ένα διάλειμμα από την συνήθη έντασή σας και προσπαθήστε να είστε χαλαροί. Να είστε στην επιφάνεια και να είστε κοινωνικοί. Ακολουθώντας την διάθεση της ημέρας μπορεί να είστε πιο ισορροπημένοι και με καλές βάσεις γενικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το κουράγιο κερδίζεται με το να είστε σίγουροι, σταθεροί και προσγειωμένοι. Μόλις έχετε μια σταθερή βάση για να λειτουργήσετε θα έχετε την πίστη που χρειάζεται για να ακολουθήσετε το άγνωστο. Σήμερα η σκέψη σας είναι αρκετά πρακτική. Θα μπορείτε να βρείτε την σταθερότητα που θέλετε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να βιώσετε μια συναισθηματική κλιμάκωση σήμερα. Τα πράγματα ίσως γίνουν έντονα. Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε αντίθεση. Αφήστε ελεύθερη την ενέργειά σας αλλά μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι σας τραβούν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η ευελιξία είναι το κλειδί για εσάς. Ελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και αυτοσχεδιάστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα έχετε πολύ δουλειά σήμερα και θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά. Μπορεί να μην το αντιληφθείτε καν αλλά μέσα σας κάποια δύσκολα συναισθήματα αναπτύσσονται. Μέχρι το τέλος της ημέρας μάλλον θα είστε ένα συναισθηματικό ράκος.

Σκορπιός

Γενικά zwdia:Μπορεί να θέλετε να κινηθείτε προς πολλές κατευθύνσεις σήμερα αλλά κάτι φαίνεται που σας κρατά περιορισμένους. Αυτή η ενοχλητική διαμάχη ενεργειών μπορεί να κάνει δύσκολη την ημέρα αλλά μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μην δράτε βιαστικά. Αξιολογήστε τις επιλογές σας πριν πάρετε μια τελική απόφαση. Αν τίποτα δεν φαίνεται να ταιριάζει, μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα άτομα γύρω σας κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια να σας φθάσουν και εσείς πρέπει να κάνετε το ίδιο. Με πολλούς τρόπους αναζητάτε την ανεξαρτησία ενώ πρέπει να αναζητάτε την συλλογικότητα. Χρειάζεστε τους άλλους. Αποδεχθείτε την αλήθεια και προχωρήστε προς αυτό τον στόχο.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Υπάρχει μια νηφάλια διάθεση που περιορίζει τα συναισθήματά σας σήμερα αλλά τα πράγματα πάνε καλά γενικά. Οι επαφές που κάνετε τώρα μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμες. Μπορείτε να κερδίσετε πολλές πληροφορίες από τις κοινωνικές επαφές. Είναι καλή ημέρα να κάνετε πολλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει ένα στοιχείο μυστηρίου που φαίνεται ότι δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς. Αυτό που υπάρχει μπροστά σας είναι καινούργιο. Δεν είναι τώρα καιρός να προχωρήσετε. Τώρα είναι καιρός να μείνετε πίσω και να εξετάσετε τα πάντα προσεκτικά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να φαίνεται ότι οι άλλοι έχουν χάσει την ευαισθησία τους σήμερα. Εσείς είστε αναποφάσιστοι και δεν είστε σίγουροι προς τα που πρέπει να στραφείτε. Οι γύρω σας θέλουν να σας ακούσουν. Θέλουν να ξέρουν τι σκέπτεστε. Μην φοβάστε να πείτε την γνώμη σας ακόμα και αν είναι αντίθετη από την επικρατούσα. Μην απογοητεύεστε αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως θέλετε. Όλα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δουλέψτε. Η ώρα του παιχνιδιού τελείωσε. Τώρα είναι καιρός να προσγειωθείτε και να φροντίσετε τις λεπτομέρειες του δημιουργικού σας σχεδίου. Προσπαθήστε τώρα. Δεν είναι καιρός για τεμπελιές. Μια ονειροπόλα συμπεριφορά μάλλον θα σας βάλει σε μπελάδες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Τα συναισθήματά σας θα πληγωθούν σήμερα αλλά μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να σας καταβάλλει. Εκμεταλλευθείτε την ημέρα σήμερα και αναπληρώστε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με δουλειές που θέλουν θέληση και πειθαρχία. Να είστε σοβαροί και όλα θα γίνουν. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα που θέλουν σταθερή αντιμετώπιση και συγκέντρωση. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καθαρότητα έρχεται όταν μπορείτε να είστε προσγειωμένοι και να σκέπτεστε λογικά και πρακτικά. Η σταθερότητα θα είναι το κλειδί σήμερα και πρέπει να την αγκαλιάσετε ώστε να είστε σε αρμονία με όλους και με όλα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η ημέρα έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και αυτό ίσως σας κουράσει. Μπορεί να θέλετε να κινηθείτε πιο αργά αλλά η ενέργεια της ημέρας δεν σας επιτρέπει να διστάσετε ή να καθυστερήσετε. Τώρα είναι καλή στιγμή να είστε κοινωνικοί και να βρείτε έξω. Κάντε σημαντικές επαφές με τους άλλους και ασχοληθείτε με πολλά. Να έχετε χιούμορ και να είστε ευέλικτοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια γυναίκα με εξουσία είναι πολύ σημαντική για εσάς σήμερα. Αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι συνάδελφος ή εργοδότης. Ίσως είναι κάποια εκτός εργασιακού περιβάλλοντος. Όπως και να έχει εσείς την ακούτε και την σέβεστε. Έχει σημαντικές συμβουλές να σας δώσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Zara: Αυτά είναι τα top κομμάτια για το 2017! Μόνο για όσες τολμούν το κάτι διαφορετικό!

Rising Star: Λάτρεψες κι εσύ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της Καλομοίρας; Ξέρουμε που θα το βρεις σε τιμή που δεν φαντάζεσαι!

6 beauty λάθη που κάνεις και τον ξενερώνεις μέχρι τελικής πτώσεως!

loading...