Barbers & CO: Το...νεοϋορκέζικο κομμωτήριο με το πιο ιδιαίτερο στυλ!

Barbers & CO: Το...νεοϋορκέζικο κομμωτήριο με το πιο ιδιαίτερο στυλ!

Είναι το νεοϋορκέζικου στυλ κομμωτήριο του Κωνσταντίνου Μεγαπάνου που το συναντάμε ναι μεν, σε έναν από τους γνωστότερους δρόμους της Κηφισιάς, ωστόσο δεν προβάλλεται άμεσα στο κοινό με βιτρίνα στον δρόμο καθώς "φωλιάζει" στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου της Λεβίδου.

Στον ανανεωμένο του, μεγάλο, φωτεινό χώρο σε γήινες αποχρώσεις, με πρωταγωνιστή τις vintage λεπτομέρειες, κάνει εντύπωση το μπιλιάρδο και το bar αλλά και το ιδιαίτερο στυλ που αποπνέει. Εκτός όμως από τον ανανεωμένο χώρο, το το Barbers & CO έπαψε να είναι αυστηρά και μόνο... αντρική υπόθεση καθώς εδώ και 2 περίπου χρόνια έκανε την ανατροπή και δημιούργησε αποκλειστικό department αφιερωμένο στις κυρίες που επιθυμούν εξατομικευμένο style και εξειδικευμένη περιποίηση! Διαβάστε παρακάτω...

FOR HIM...

Άνδρες κάθε ηλικίας καθημερινά αφήνονται στην φροντίδα του Κωνσταντίνου Μεγαπάνου και της ομάδας του που εφαρμόζουν μοντέρνες προτάσεις κομμωτικής και styling, αλλά και αντρικό ξύρισμα με φαλτσέτα! Και όλες αυτές τις υπηρεσίες τις απολαμβάνουν συνοδεία απαλής μουσικής, αρωματικού espresso ή κάποιου από τα ποτά του bar. Και πριν φύγετε, δοκιμάστε οπωσδήποτε το νέο άρωμα Barbers & Co σε συνεργασία με την Baruti, που λανσάρεται φέτος για πρώτη φορά και ξεκίνησε τα περασμένα Χριστούγεννα με αφορμή την επέτειο των 5 χρόνων του Barbers & CO και παραμένει καθώς έγινε η νέα εμμονή των αντρών!

FOR HER...

Στο female corner με ρομαντική διάθεση και στυλ δεσπόζει το ανανεωμένο τμήμα μανικιούρ-πεντικιούρ αλλά και η νέα συνεργασία του Barbers & CO με την Ι.C.O.N και τη σειρά India, για τη γυναικεία περιποίηση. Tα χέρια του Κωνσταντίνου Μεγαπάνου και φυσικά η έμπειρη ομάδα του, εφαρμόζουν τις πιο μοντέρνες προτάσεις κομμωτικής και styling, εξειδίκευση στις βαφές, καθαρισμό και σχηματισμό φρυδιών, θεραπεία WELLAPLEX by WELLA, ακόμα και μάσκα προσώπου. Φυσικά, πριν φύγετε, εμπιστευθείτε την άποψη της ομάδας του Barbers & CO και κάντε shopping με προϊόντα για beaute στο σπίτι.

NEW

Επειδή μέσα στη φιλοσοφία του Barbers & Co, είναι πάντα να εξελίσσεται εξασφαλίζοντας στις κυρίες και τους κυρίους τις καλύτερες παροχές, τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες του χώρου αλλά και τα καλύτερα προϊόντα, μόλις "εγκαινίασε" κάποιες νέες και ξεχωριστές συνεργασίες!

-Την συνεργασία με την Amazon Keratin. Πρόκειται για θεραπεία λείανσης πολύ φιλική με τα μαλλιά η οποία εφαρμόζεται σε γυναίκες αλλά και άντρες.

-Την συνεργασία με την εταιρεία KEUNE και την αποκλειστικά αντρική σειρά της, "1922 by J.M.KEUNE" η οποία περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας αντρικά προϊόντα περιποίησης, τα οποία έχουν προστεθεί στις υπηρεσίες του Barbers & Co και παράλληλα διατίθενται προς πώληση.


-Επίσης, στο Barbers & Co βρίσκουμε και τα νέα προϊόντα της αντηλιακής σειράς της KEUNE , που η αγορά τους συνοδεύεται με πολύ όμορφα δώρα!

Ωράριο: Δευτ., Τετ., Σάβ. 08:30-15:30, Τρ., Πέμ., Παρ. 08:30-20:00.

Info: Λεβίδου 16, Κηφισιά, Τ. 216 7003132, www.barbersandco.gr, FB. Barber's & Co