It’s good to be me because I am worth it!

It’s good to be me because I am worth it!

Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Έτσι, παρότι τα πρώτα λευκά έχουν ήδη εμφανιστεί δεν θέλω να αποχωριστώ ακόμη το φυσικό χρώμα στα μαλλιά μου. Γι’ αυτό το λόγο ψάχνοντας για την κατάλληλη βαφή ανακάλυψα την ιδανική για μένα.

Ποια είναι αυτή; Το Casting Crème Gloss της L'Oréal Paris, μια βαφή μαλλιών στον ίδιο τόνο χωρίς αμμωνία, που χαρίζει απόλυτα φυσικό και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά μου καλύπτοντας τα λευκά, ενώ διαρκεί έως 28 λουσίματα, χωρίς να με δεσμεύει!

προϊόντα ομορφιάς

Και σου εξηγώ γιατί… Η συγκεκριμένη βαφή είναι ό,τι καλύτερο για μένα γιατί είμαι γενικά μια γυναίκα που δεν πειραματίζομαι συχνά με το χρώμα των μαλλιών μου και δεν μου αρέσουν οι μεγάλες και τολμηρές αλλαγές. Έτσι, στο Casting Crème Gloss της L'Oréal Paris βρήκα ακριβώς αυτό που αναζητούσα μέσα από ένα πλούσιο και λαμπερό χρώμα για τα μαλλιά μου στον ίδιο τόνο με μοναδικά εφέ λάμψης.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η εφαρμογή της είναι πανεύκολη ακόμη και εάν δεν έχεις ξαναβάψει ποτέ τα μαλλιά στο σπίτι μόνη σου. Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί είναι να προσθέσεις τη πετσέτα σου και να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία @σπίτι όπως άλλωστε έκανα και εγώ!

Φυσικά πριν από την εφαρμογή και για είμαι απολύτως σίγουρη για την απόχρωση που θα επιλέξω επισκέφτηκα το lorealparis.gr. Εκεί βρήκα την εφαρμογή virtual try on και ανεβάζοντας μια φωτογραφία μου ανακάλυψα την απόχρωση που μου ταιριάζει ανάμεσα σε 18 υπέροχους τόνους. Έτσι, επιλέγοντας την απόχρωση Casting Crème Gloss 613 Παγωμένο Moccachino ξεκίνησα την εφαρμογή, που ολοκληρώθηκε σε 3 απλά βήματα.

Τα 3 βήματα της επιτυχίας!

1ο βήμα

Τοποθέτησα προσεκτικά τα γάντια που βρήκα μέσα στο κιτ και ανέμειξα τη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με το οξειδωτικό της συσκευασίας, το οποίο περιλαμβάνεται μέσα στο μπουκαλάκι με το απλικατέρ.

Βάσω Αργυρέα

προϊόντα loreal

2ο βήμα

Αφού τα ανέμειξα καλά έκανα μερικές χωρίστρες στα μαλλιά μου και εφάρμοσα τη βαφή με τη βοήθεια του απλικατέρ στις ρίζες των μαλλιών μου. Στη συνέχεια προχώρησα απλώνοντας τη βαφή κατά μήκος τους.

casting loreal

βάσω Αργυρέα loreal

3ο βήμα

Μόλις ολοκλήρωσα την εφαρμογή άφησα τη βαφή να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξέβγαλα καλά τα μαλλιά μου και άπλωσα κατά μήκος των μαλλιών μου το conditioner με μέλι για περιποίηση και λάμψη, που θωράκισε το χρώμα και τα περιποιήθηκε σε βάθος.

loreal casting cream

προϊόντα ομορφιάς loreal

Αφού ξέβγαλα τα μαλλιά μου και τα στέγνωσα καλά το νέο υπέροχο χρώμα ξεδιπλώθηκε στα μαλλιά μου, τα οποία έδειχναν υγιή, γεμάτα ζωντάνια μέσα από μια φανταστική ζεστή καστανή απόχρωση!

loreal βαφές μαλλιών

casting cream gloss

casting cream gloss βαφές

Και μην ξεχνάς… η συγκεκριμένη βαφή είναι ιδανική ακόμη και για εσένα που δεν έχεις βάψει ποτέ τα μαλλιά σου αφού χαρίζει απόλυτα φυσικό και λαμπερό χρώμα χωρίς λευκά και χωρίς δεσμεύσεις! Και αυτό είναι κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία της!

βαφές μαλλιών