Πες αντίο στο τοπικό πάχος με τη βοήθεια της κρυολιπόλυσης!

Πες αντίο στο τοπικό πάχος με τη βοήθεια της κρυολιπόλυσης!

Ανακάλυψε τη θεραπεία που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά το σώμα σου με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Ο λόγος για τη δημοφιλή μέθοδο της εξελιγμένης κρυολιπόλυσης, Turbo TCL, που υπόσχεται να σου χαρίσει ένα σμιλεμένο κορμί για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα στην παραλία. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί περισσότερα.

Λίγα λόγια για την τεχνική

H μέθοδος της προηγμένης (TURBO) TCL κρυολιπόλυσης αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης του τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο. Βασίζεται στα πορίσματα πολυετών ερευνών που διενεργήθηκαν από τους διακεκριμένους επιστήμονες του Harvard, D. Manstein και R.R. Anderson, οι οποίοι μελέτησαν σε βάθος τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης και την εξέλιξαν ως τη νέα, ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Πόσο διαρκεί και πώς εφαρμόζεται;

Αρχικά γίνεται η διάγνωση των αναγκών σου και στη συνέχεια πραγματοποιείται η θεραπεία, η οποία διαρκεί περίπου μία ώρα. Το μηχάνημα της (TURBO) TCL κρυολιπόλυσης αξιοποιεί έναν προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, που επιτρέπει την άσκηση μίας μετρίου έντασης αναρρόφησης στον λιπώδη ιστό, μέσω μιας ειδικής κεφαλής ελεγχόμενης ψύξης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, παραμένεις καθισμένη σε ειδική πολυθρόνα, ενώ μπορείς να διαβάζεις, να παρακολουθείς τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεσαι. Σημείωσε ότι η διαδικασία της (TURBO) TCL κρυολιπόλυσης είναι πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον C.E και στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία, δίχως βελόνες και νυστέρια, αλλά με εγγυημένα και θεαματικά αποτελέσματα. Μάλιστα, η θεραπεία περιλαμβάνει μία εξατομικευμένη προσέγγιση, εστιασμένη στις περιοχές που εμφανίζουν περίσσεια λίπους.

Μάθε για τη διαδικασία...

Τοποθετούνται μία ή δύο κεφαλές στα σημεία που υπάρχει το τοπικό λίπος, όπου δημιουργούν υπό πίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικές αντιπαγωτικές μεμβράνες που τοποθετούνται πάνω στην εκάστοτε περιοχή, ώστε να προστατευτεί το δέρμα. Κατά την εφαρμογή, η αίσθηση είναι μόνο ένα τράβηγμα της περιοχής, που συνοδεύεται από ελαφριά ψύξη, η οποία σταδιακά χάνεται. Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται τοπική ψύξη καταστρέφοντας μόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Οι μελέτες αναφέρουν ότι όταν το λιποκύτταρο ψυχθεί για συγκεκριμένο χρόνο και θερμοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή-απόπτωσή του και αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Άμεσα αποτελέσματα!

Θα αρχίσεις να βλέπεις σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους στην επίμαχη περιοχή μετά από 15-20 ημέρες με το μέγιστο αποτέλεσμα σε 45 ημέρες. Συνήθως χρειάζεται 1 μόνο συνεδρία στην ίδια περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δημιουργείται ένα θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο σωματότυπο και τον προϋπολογισμό σου με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe