J’adore Parfum D’Εau... όταν ένα θρυλικό άρωμα μεταμορφώνεται!

Συνώνυμο της επανάστασης και της καινοτομίας το νέο άρωμα του Οίκου δεν περιέχει οινόπνευμα, ενώ έχει ως βάση του το νερό!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
J’adore Parfum D’Εau... όταν ένα θρυλικό άρωμα μεταμορφώνεται!

Ένα νέο αρωματικό κεφάλαιο ανοίγει για τον γαλλικό Οίκο. Ο λόγος για τo ολοκαίνουργιο J’adore Parfum D’Εau από τον Dior, που σπάει όλους τους κανόνες σύνθεσης ενός αρώματος, καθώς δεν περιέχει καθόλου οινόπνευμα, ενώ έχει ως βάση του το νερό και τα λουλούδια κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τη βιωσιμότητα.

Dior

Η πρωτοποραική σύνθεση του αρώματος-αποκλειστικότητα του Οίκου- παραπέμπει στην αρχική ομώνυμη σύνθεση, που όλοι έχουμε αγαπήσει, μόνο που στην συγκεκριμένη εκδοχή είναι πιο αέρινη και δροσερή με μεγάλη διάρκεια. Συγκεκριμένα, το νερολί από την περιοχή Vallauris προσθέτει όλη τη φρεσκάδα του στη σύνθεση, ενώ οι ηλιόλουστες νότες γιασεμιού Sambac συνδυάζονται με βελούδινες νότες κινεζικής μανόλιας προσφέροντας αυτή τη μοναδική φρεσκάδα.

Η Charlize Theron, πρόσωπο της καμπάνιας φωτογραφίζεται πιο εκθαμβωτική από ποτέ φορώντας μόνο ένα χρυσό κολιέ, που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri, σχέδιο το οποίο μάλιστα ντύνει και το εμβληματικό του μπουκάλι.

J’adore Parfum D’Εau

Δες εδώ ακόμη ένα νέο iconic άρωμα από τον Paco Rabanne, που θα λατρέψεις.

How to

Ψέκασε γενναιόδωρα στο δέρμα ή στα μαλλιά σου δημιουργώντας ένα απαλό αρωματικό νέφος. Το αρωματικό αυτό νέφος περιβάλλει το δέρμα ή τα μαλλιά σου με τις λουλουδάτες νότες του με μια κίνηση. Μπορείς να επαναλάβεις αυτόν τον τρόπο αρωματισμού όσο συχνά επιθυμείς.