Θες να αποκτήσεις μακριά μαλλιά σε μισό χρόνο; Αυτά είναι τα δυο φυτικά συστατικά για να το καταφέρεις

Εσύ το ήξερες;

Θες να αποκτήσεις μακριά μαλλιά σε μισό χρόνο; Αυτά είναι τα δυο φυτικά συστατικά για να το καταφέρεις

Τα μακριά μαλλιά είναι sexy και αναδεικνύουν τη femme fatale πλευρά που κρύβει κάθε γυναίκα.

Κάθε φορά που αλλάζουμε τα μαλλιά μας, απολαμβάνουμε το νέο hairstyle και πειραματιζόμαστε σε διάφορα χτενίσματα. Διαβάστε παρακάτω...

Όσο εύκολο είναι να τα κάνουμε κοντά, τόσο δύσκολο είναι να γίνουν και πάλι μακριά, ανέμελα. Βλέπετε το καρέ μαλλί είναι αρκετά stylish, αλλά και τα μακριά μαλλιά είναι sexy και αναδεικνύουν τη femme fatale πλευρά που κρύβει κάθε γυναίκα.

Και επειδή τα extensions είναι κάπως ξεπερασμένα, αναζητάμε φυσικούς τρόπους να αποκτήσουμε άμεσα και πάλι μακριά μαλλιά.

To bovarygr μας δίνει δύο προτάσεις με φυτικά συστατικά, για άμεσο αποτέλεσμα.

Ο λόγος για το καστορέλαιο, το οποίο είναι ιδανικό και για να αποκτήσουμε πιο πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες και δεύτερο το έλαιο από δενδρολίβανο.

Το καστορέλαιο φημίζεται για τις αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του. Είναι ένα συστατικό πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που έχουν την ιδιότητα να απορροφούνται από τα λέπια της τρίχας άμεσα. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε να διατηρούμε τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά και έτσι ενισχύεται η ανάπτυξή τους.

Πώς το χρησιμοποιούμε;

Αρκούν μερικές σταγόνες για να κάνουμε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένουμε κανονικά και αν θέλουμε εφαρμόζουμε και σαμπουάν.

Το δεύτερο φυτικό συστατικό που βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών μας είναι το έλαιο από δενδρολίβανο. Είναι ιδανικό και για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, καθώς έχει πολλαπλές δράσεις.

Συγκεκριμένα δρα κατά της τριχόπτωσης αφού αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό. Επιπλέον ενδυναμώνει, τονώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά και αυτό βοηθάει στην ανάπτυξή τους. Έχει την ιδιότητα να σκουραίνει τις τρίχες και πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν και στις λευκές. Τέλος είναι κατά της κυτταρίτιδας.

Αξίζει να αναφέρουμε για το έλαιο από δενδρολίβανο ότι είναι ένα από τα πιο θρεπτικά συστατικά- έλαια της φύσης, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών. Σε συνδυασμό με το μασάζ διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνεται η ροή του αίματος και τα θρεπτικά συστατικά απορροφόνται πιο εύκολα από τους θύλακες της τρίχας.

Για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε το όπως το καστορέλαιο. Μερικές σταγόνες αρκούν, κάνετε απαλό μασάζ για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.