Το δώρο - έκπληξη της συζύγου του Γιάννη Βαρδή που τον έκανε να νιώσει ο καλύτερος εαυτός του!

Δες το βίντεο!

Ο Γιάννης Βαρδής εκτός από πολύ δημοφιλής τραγουδιστής, είναι και ένας άνδρας που προσέχει τον εαυτό του. Έτσι λοιπόν, όταν η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα, άρχισε να αναρωτιέται τι δώρο θα του κάνει στα γενέθλιά του, ανακάλυψε αυτό που θα του τόνωνε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση! Η λύση στην ερώτησή της ήρθε αυτόματα όταν επισκέφθηκε τη Seneca Medical Group, την κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη για μεταμόσχευση μαλλιών, με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία.

Εκεί αφού συνομίλησε με τους ειδικούς της κλινικής και ενημερώθηκε σχετικά με τη διαδικασία αποφάσισε να δωρίσει στον αγαπημένο της σύζυγο μια μεταμόσχευση μαλλιών, που θα τον βοηθούσε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Όσο για το αποτέλεσμα; Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία, φάνηκε να ευχαριστήθηκε όσο τίποτα άλλο το ξεχωριστό αυτό δώρο της συζύγου του δείχνοντας πλήρως ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της Seneca Medical Group, αφού όπως είπε ήταν το καλύτερο δώρο που του έκαναν ποτέ!

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από την έκπληξη-δώρο, που επιφύλαξε η Νατάσα Σκαφίδα στον λατρεμένο της σύζυγο κάνε κλικ στο παραπάνω βίντεο.

Seneca Medical Group

Γιατί να επιλέξεις τη Seneca Medical Group;

Η Seneca Medical Group προσφέρει ένα ολιστικό πρόγραμμα κατά της τριχόπτωσης, εφαρμόζοντας έναν εξειδικευμένο και προσωποκεντρικό κύκλο θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, χρησιμοποιείται η πιο πρωτοποριακή μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών, η μέθοδος Direct FUE, η οποία εφαρμόζεται αυστηρά από την ιατρική ομάδα της Seneca. Όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές της έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre και εφαρμόζουν τις θεραπείες σε όλες τις πάσχουσες περιοχές, όπως: τα μαλλιά, τα φρύδια ακόμα και τα γένια. Μάλιστα, η Seneca Medical Group εγγυάται 95% ποσοστό επιτυχίας, χωρίς πόνο και σημάδια, ενώ το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό.

Και μην ξεχνάς... για να δεις όλη τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών του Γιάννη Βαρδή κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι της Seneca Medical Group και κλείσε δωρεάν online διάγνωση τώρα!

INFO