Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές!

Δοκιμάστε το!

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές!

Το μακιγιάζ για μελαχρινές απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας που έχουν μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια!

Βέβαια, όσον αφορά το μακιγιάζ σίγουρα είναι τυχερές, καθώς έχουν άπειρες επιλογές που τους ταιριάζουν και μπορούν να πειραματιστούν.


Ξεκινώντας με το δικό μου αγαπημένο, στις μελαχρινές δείχνουν φανταστικές οι μπρονζέ αποχρώσεις σε smokey eyes, με κοψίματα και nude κραγιόν, χαρίζοντας το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Η ιέρεια του μπρονζέ μακιγιάζ είναι σίγουρα η αγαπημένη μας Kim Kardashian που μέσα από τo tutorial της σου δείχνει μαζί με τον makeup artist της, Mario Dedivanovic πώς να το πετύχεις μετά από αρκετά βήματα, που σίγουρα αξίζει όμως τον κόπο να τα ακολουθήσεις.

Δείτε το video:

Αυτό που πρέπει τέλος να θυμάσαι είναι πως αν είσαι μελαχρινή, τότε μπορείς να παίξεις και με τα χρώματα καθώς οι μπλε, οι πράσινες αλλά και οι ροζ αποχρώσεις σου ταιριάζουν φανταστικά.

4+1 κόλπα μακιγιάζ για μελαχρινές που κάνουν θαύματα!

Είσαι μελαχρινή; Σου βρήκαμε τα έξυπνα tips για μακιγιάζ που κάνουν θαύματα και θα δείχνει κούκλα.

Το έντονο φρύδι, το φλογερό κόκκινο κραγιόν και πολλά άλλα θα σε απογειώσουν...


To να διαλέξεις το σωστό ρουζ δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν είσαι μελαχρινή. Οι ροζ σκιές ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα που είσαι μελαχρινή γιατί σε «γλυκαίνουν». Αν έχεις ένα ζεστό καστανό χρώμα στα μαλλιά τότε το τριανταφυλλί ροζ είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα που δίνει λάμψη υγείας σε όλο σου το πρόσωπο.

ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές!

Δώσε βάρος στο φρύδι σου! «Φτιάξε» το τόξο σου, δώσε το σωστό σχήμα στο φρύδι σου και φρόντισε να τονίσεις λιγάκι το αποτέλεσμα με ένα καφέ σκούρο μολύβι.

Τέλεια επιδερμίδα! Μια ματ πούδρα που θα σταθεροποιήσει την κάλυψη και θα αφήσει την επιδερμίδα σου βελούδινη είναι ο,τι πρέπει για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο μακιγιάζ.

ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές!

Μπορεί οι ξανθές και οι κοκκινομάλλες να χρειάζονται απαραίτητα την μάσκαρα, εσύ δεν την χρειάζεσαι τόσο. Φυσικά και με την μάσκαρα τονίζεις τις βλεφαρίδες σου αλλά το βασικό σου εργαλείο μακιγιάζ για να τονίσεις τα μάτια όσο είναι το άι-λάινερ. Έτσι τραβάς την προσοχή στο φρύδι σου, που πλαισιώνει το πρόσωπο σου. Το υγρό άι-λάινερ δίνει ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα λατρέψεις σε συνδυασμό με έντονο φρύδι.