Η Halsey χρησιμοποιεί το top προϊόν για τα φρύδια! Είναι το αγαπημένο της εδώ και χρόνια!

Σου βρήκα που θα το βρεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Halsey χρησιμοποιεί το top προϊόν για τα φρύδια! Είναι το αγαπημένο της εδώ και χρόνια!

Το top προϊόν για τα φρύδια χρησιμοποιεί η Halsey και είναι το αγαπημένο της εδώ και χρόνια. Δεν το αλλάζει με κανένα άλλο.

Η τραγουδίστρια το αποκάλυψε μέσα από video που πραγματοποίησε για τη Vogue αποκαλύπτοντας στις θαυμάστριες της, το αγαπημένο της μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, η Halsey χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο προϊόν καθώς της κάνει τέλεια τα φρύδια της. «Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια», αποκάλυψε. «Είναι τόσο καταπληκτικό. Η μία πλευρά είναι λαμπερή και οι τρίχες των φρυδιών φαίνονται λαμπερές, έτσι ώστε να φανού πιο φυσικά» εξήγησε.

Το συγκεκριμένο προϊόν λοιπόν σου το βρήκα! Είναι από την εταιρία ELF και μπορείς να το βρει εδώ. Κοστίζει 3 δολάρια δηλαδή σε ευρώ περίπου 2,70.

Έντονα φρύδια: Αυτό είναι το τρικ που σας τα εγγυάται με τον πιο γρήγορο τρόπο!

Κορίτσια προσοχή! Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε έντονα φρύδια με γρήγορο και εύκολο τρόπο αυτό είναι το τρικ που σας το εγγυάται!

Αυτό το τρικ υπόσχεται να κάνει τα φρύδια σας να γίνουν πιο γεμάτα στο λεπτό!

Τα καλά νέα είναι πως για να δοκιμάσετε αυτό το tip δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ, αφού αποκλείεται να μην έχετε ήδη… σκόρδα στην κουζίνα σας. Ναι, καλά καταλάβατε, θα χρειαστείτε μερικά σκόρδα για να το εφαρμόσετε, φέρνοντας μας στα κακά νέα, που δεν είναι άλλα από την όχι τόσο ευχάριστη μυρωδιά που θα αναδύετε.

Το "μαγικό νερό" που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες προσώπου και ο λόγος που θα το εντάξεις στην καθημερινότητά σου!

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τρίβετε επάνω στα φρύδια σας μία σκελίδα σκόρδου για 2 με 3 βδομάδες, μία διαδικασία που θα ενεργοποιήσει τους θύλακες και θα ενισχύσει την ανάπτυξη των τριχών στη συγκεκριμένη περιοχή. Φροντίστε μόνο να το κάνετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε, για να μην έρθετε σε επαφή με κανέναν!

Θέλεις τέλεια φρύδια; Μάθε τα 5 μυστικά για να τα αποκτήσεις!

Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για το μακιγιάζ αλλά και για την γενική εικόνα του προσώπου μας! Εάν θέλεις και εσύ τα τέλεια φρύδια, μάθε τα 5 μυστικά για να τα αποκτήσεις!

Ωστόσο, σου λέμε πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, να βγάλεις μόνη τα φρύδια σου, αρκεί να ακολουθήσεις μερικά απλά βηματάκια για το τέλειο και επαγγελματικό αποτέλεσμα! Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα..

Τα βήματα είναι τα εξής:

1 Πριν ξεκινήσεις, αφαίρεσε οποιοδήποτε υπόλειμμα μακιγιάζ σε εκείνη την περιοχή και χτένισε τα φρύδια σου με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.

2 Έπειτα, με ένα μολύβι ματιών κάνε το περίγραμμα από το οποίο θέλεις να πάρουν το σχήμα και να μοιάζουν τα φρύδια σου. Πρόσεξε, να είναι λίγο μεγαλύτερο από το όριο, ώστε σε περίπτωση λάθους να μην δείχνει άσχημο το αποτέλεσμα, αφού μπορείς να το διορθώσεις στη συνέχεια.

3 Ξεκίνα να βγάζεις τα φρύδια σου με ένα τσιμπιδάκι μέχρι να αφαιρέσεις κάθε τριχούλα έξω από το περίγραμμα!

4 Ξέβαψε πολύ καλά το μολύβι και διόρθωσε οποιοδήποτε σημείο δεν πρόσεξες!

5 Με ένα μικρό ψαλιδάκι κόψε τις τριχούλες που είναι πιο μακριές σε σχέση με το υπόλοιπο φρύδι.

Είσαι έτοιμη! Και πολύ πιο εύκολη η διαδικασία από αυτή που είχες στο μυαλό σου, σωστά;