Δούκισσα Νομικού: Αυτή η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της κάνει τη διαφορά! Τα μάτια της φαίνονται τεράστια!

Πρέπει να το δοκιμάσετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Αυτή η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της κάνει τη διαφορά! Τα μάτια της φαίνονται τεράστια!

Η Δούκισσα Νομικού έχει βρει την πιο υπέροχη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο καθημερινό της μακιγιάζ και πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις και εσύ! Με αυτό το στοιχείο που προσθέτει, κάνει τα μάτια της να φαίνονται τεράστια!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει από τα πιο όμορφα μάτια στην ελληνική showbiz, και ξέρεις πώς να τα αναδεικνύει μέσα από το μακιγιάζ.

Πέρα από τις σκιές που χρησιμοποιεί, η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να βάζει και eyeliner στα μάτια της προκειμένου να τα αναδείξει και να φαίνονται μεγαλύτερα!

Σίγουρα το βλέμμα της ξεχωρίζει και εμείς το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Δούκισσα Νομικού: Το κραγιόν της το θέλουν όλες! Ταιριάζει τέλεια με τα μπλε μάτια της!

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το χρώμα κραγιόν που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Το έβαλε και όλοι είδαν πως ταιριάζει τέλεια με τα μπλε μάτια της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξέρει να βάφεται τέλεια και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση, αφού γνωρίζει ποια είναι τα τέλεια χρώματα προκειμένου να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της.

Έτσι σε μία της εμφάνιση, αποφάσισε να βάλει ένα σκούρο μπορντό κραγιόν, το οποίο ταίριαζε τέλεια χρωματικά, τόσο με τα μαλλιά της, όσο και με τα μάτια της.

Η Δούκισσα Νομικού πήρε 10/10 με αυτό το μακιγιάζ!

Το κραγιόν αυτό το συνδύασε με μία σκιά που αποτελεί την τάση για φέτος και προκαλεί φρενίτιδα!

Δούκισσα Νομικού: Τα χείλη της προκάλεσαν «φρενίτιδα»! Το χρώμα που επέλεξε είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ακόμη μια λαμπερή εμφάνιση που προκάλεσε "ταραχή"! Τα χείλη της προκάλεσαν «φρενίτιδα», καθώς το χρώμα που επέλεξε είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

Η ίδια ως λάτρης των social media, αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, που προκάλεσε "πανικό"!

Και αυτό γιατί η Δούκισσα Νομικού είναι πάντα ενήμερη με τα trends, και συχνά μας ενημερώνει για το τι είναι "in" και τι όχι.

Έτσι και αυτή τη φορά, μας προτείνει λαμπερό κραγιόν σε nude απόχρωση με έντονη σκιά στα μάτια που αποτελεί "must" της σεζόν.

Η Δούκισσα Νομικού ωστόσο, πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και μάθαμε πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της, δημιουργώντας κάτι δικό της.