Pre- Xmas glow: Αυτές είναι οι θεραπείες express που θα σε κάνουν να λάμψεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Τα Medi Cosmetic σου κάνουν το ωραιότερο δώρο!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shuttterstock
Shuttterstock

Θέλεις να δώσεις στην επιδερμίδα σου ένα boost αναζωογόνησης και λάμψης λίγο πριν υποδεχθείς την ομορφότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα; Εάν ναι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνεις από το να επιλέξεις την κατάλληλη θεραπεία προσώπου, που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου προσφέροντας έτσι το καλύτερο γιορτινό δώρο στον εαυτό σου!

Και εάν αναρωτιέσαι που μπορείς να τα κάνεις αυτά, σου έχουμε τη λύση! Τα Ιατρεία Αισθητικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για να βρεις τις πιο εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ιατρικές θεραπείες για κάθε ανάγκη, που θα σε κάνουν να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα.

Με αυτές τις θεραπείες εξπρές θα λάμψεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Στη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών των Ιατρείων Αισθητικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic θα βρεις μια πληθώρα θεραπειών, που βασίζονται σε κορυφαίες τεχνολογίες και πραγματοποιούνται με εξελιγμένα & δερματολογικά ελεγμένα επαγγελματικά προϊόντα.

medicsometic_xmas
Shutterstock

Μάλιστα το έμπειρο προσωπικό του δίνει έμφαση σε κάθε θεραπεία με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ ειδικά για τα Χριστούγεννα υπάρχει ένα στοχευμένο πρωτόκολλο θεραπειών, προσαρμοσμένο να καλύψει και να επιδιορθώσει άμεσα όποια ανάγκη έχει το δέρμα, σε 2 μόνο στάδια:

Μάθε περισσότερα για το πρωτόκολλο θεραπειών σε 2 στάδια των Medi Cosmetic

  • Step 1: Δερματολογικός καθαρισμός. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη & ανώδυνη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης, με κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια, που αντιμετωπίζει ακμή, δυσχρωμίες, πανάδες και παράλληλα αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Ταυτόχρονα, με μια απαλή αναρρόφηση, ενεργοποιεί το σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης. Γιατί τα διαμάντια, είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας!

medicosmetic_glow
Shutterstock

  • Step 2: Θεραπείες ενάντια στις ρυτίδες. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου διέγερσης κολλαγόνου Skin Science 3D, επιτυγχάνει διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών όπως: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες μέσω μικρο-ρευμάτων διεγείροντας ταυτόχρονα το κολλαγόνο, σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ. Όσο για την άμεση αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου, της εξάλειψης των ρυτίδων και της απόκτησης juicy χειλιών, ο ιδανικός τρόπος είναι το filler με υαλουρονικό! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνδυάζοντάς την, με την ενέσιμη θεραπεία τοξίνης Α για Full TOX λείανσης των ρυτίδων έκφρασης, πετυχαίνεις ένα express «lifting»!

Και επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν μην χάνεις χρόνο! Επίλεξε τη θεραπεία που ταιριάζει στις ανάγκες σου και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου σε ένα από τα πέντε Ιατρεία Αισθητικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, σε Σύνταγμα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Πειραιά και Θεσσαλονίκη για να είσαι και αυτές τις γιορτές πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!

Στείλτε στο info@medicosmetic.gr "Youweekly-Face" το τηλέφωνό σας και κερδίστε μια θεραπεία ανάπλασης προσώπου εντελώς Δωρεάν!

Info:

Ιατρεία αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hydrafacial: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη θεραπεία που θα σε κάνει να λάμψεις φέτος στις γιορτές!

Το Ηoliday Βarbie είναι το beauty trend που θα θέλεις να υιοθετήσεις για τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Το παιχνιδιάρικο ψηλό ponytail της Jennifer Lopez είναι η απόλυτη πρόταση για ένα γιορτινό χτένισμα! Δες πως να το κάνεις

«Underpainting»: Αυτή είναι η νέα makeup εμμονή που σαρώνει ήδη το TikTok!

Xmas best of: Tα καλύτερα 9 προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα & μακιγιάζ που θα σε βγάλουν μέχρι τις γιορτές!

Xmas glow: Το τέλειο μακιγιάζ των Χριστουγέννων θέλει λάμψη και πάλι λάμψη!

Το emerald makeup look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η απόλυτη γιορτινή πρόταση για σούπερ εμφανίσεις!

Αυτά τα 5 λάθη πρέπει να αποφύγεις για να αποκτήσεις υπέροχα κυματιστά μαλλιά με διάρκεια!

Ψάχνεις την καλύτερη πηγή βιταμίνης D για υγιές δέρμα, δυνατά μαλλιά & γερά νύχια; Σε αυτήν την τροφή θα τη βρεις

Αυτή είναι η αγαπημένη κρέμα προσώπου των millennials που είναι ιδανική για το χειμώνα & κοστίζει κάτω από 3 ευρώ!