Σασμός: Η σκηνή της Βασιλικής με τη γιαγιά Ειρήνη που "λύγισε" το Twitter - Του έβαλε φωτιά

«Τι θα γινόταν αν έβλεπε η Καλλιόπη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Η σκηνή της Βασιλικής με τη γιαγιά Ειρήνη που

Οι άτιμοι στο Σασμό μας συγκίνησαν βραδιάτικα! Συγκίνηση επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού, την Πέμπτη 24/3 με ορισμένες σκηνές να "λυγίζουν" ακόμα και τους πιο δυνατούς. Από τον Καραπάνο και τη συνάντηση με το γιο του, μέχρι το αποκορύφωμα που ήταν η γιαγιά Ειρήνη και η Βασιλική.

Η Βασιλική προσφέρθηκε να βοηθήσει τη γιαγιά Βρουλάκενα με τα ψώνια που κουβαλούσε και πήγαινε στο σπίτι της, και τα λόγια που αντάλλαξαν έκαναν το Twitter να παραληρεί!

Το Twitter πήρε φωτιά με την γιαγιά Ειρήνη και τη Βασιλική

Η συνομιλία που είχαν οι δύο γυναίκες έξω από το σπίτι της γιαγιάς Ειρήνης, ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter, που δεν παραλείπουν σε κάθε επεισόδιο να σχολιάσουν τις κινήσεις των αγαπημένων τους ηρώων.

Ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (25/3) στο Happy Day - Έκτακτες εξελίξεις στον ALPHA με τον Σασμό

Στα γυρίσματα του Σασμού εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής (25/3) η πρωινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day. Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς, Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα προσεχή επεισόδια, ενώ δε δίστασε να κάνει και μία καυτή αποκάλυψη για τη δεύτερη σεζόν.

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με το αν η σειρά θα τραβήξει μέχρι του χρόνου και αν θα βρίσκονται στο καστ όλοι οι ηθοποιοί που παίζουν και φέτος.

Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε τόσο τη Μαρία Πρωτόπαππα (Μαρίνα) όσο και τον Ορφέα Αυγουστίδη (Αστέρη), να αποχωρούν από τη σειρά καθώς έχουν συμφωνήσει να παίξουν στο Νησί 2.

Όταν λοιπόν οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή ρώτησαν τον Κώστα Κωστόπουλο αν πρόκειται να φύγει κάποιος ηθοποιός, εκείνος απάντησε:

«100% θα έχουμε δεύτερη χρονιά και θα είμαστε όλοι εδώ. Δεν υπάρχει άλλη σειρά, η σειρά είναι μία και λέγεται Σασμός. Υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που θέλουν να μην κάνουμε Σασμό! Είναι ξεκάθαρο», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης της σειράς.