Survivor 5: «Καλά να πάθεις γιδοβοσκέ...» - Το twitter ''άδειασε'' τον Κατσαούνη μετά την υποψηφιότητα του

Η αναφορά στη Θεσσαλία έχει κουράσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Καλά να πάθεις γιδοβοσκέ...» - Το twitter ''άδειασε'' τον Κατσαούνη μετά την υποψηφιότητα του

Στο πρώτο επεισόδιο 17/4 μετά το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5 είδαμε τους μπλε αρκετά ανεβασμένους, αφού πήραν την νίκη και δεν έβγαλαν συμπαίκτη τους στον τάκο. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα χαμηλά στατιστικά στους αγώνες, βγήκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο παίκτης δε μπόρεσε να χωνέψει και πολύ τη φωνή της ομάδας του και αυτό φάνηκε κατά πολύ. Συγκρατήθηκε παρ΄ όλα αυτά και ξεκίνησε μια επίκληση για την παραμονή του, φυσικά απευθυνόμενος σε όλη τη Θεσσαλία για άλλη μια φορά.

Φυσικά και είναι λογικό και επόμενο ο κάθε παίκτης να έχει ένα κοινό, από το οποίο θα ζητήσει την ψήφο - βοήθεια του, όταν έρθει η δύσκολη για εκείνον στιγμή στο παιχνίδι. Ο γνωστός σε όλους μας Τσακατσούκας ωστόσο, είναι σα να έχει κάψει τη σχέση αυτή.

Πιο αναλυτικά, συχνά τον βλέπουμε να μιλάει για τους φίλους του από τη Θεσσαλία και ίσως έχει κουράσει σε ένα σημείο, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις στα social media.

Η οργή του twitter με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5

Λίγα λόγια για τη ζωή του παίκτη πριν μπει στο survivor 5

Έχει γεννηθεί το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Κάποια από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός.

Γιώργος Κατσαούνης

Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

ΠΗΓΗ τσι