MasterChef 6: «Οι κριτές σε φάση Mission Impossible» - Το Twitter έκανε πάρτι στο σημερινό επεισόδιο

Πολύ γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Οι κριτές σε φάση Mission Impossible» - Το Twitter έκανε πάρτι στο σημερινό επεισόδιο

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 βρίσκονται εκτός Ελλάδας, και στο σημερινό (6/6) επεισόδιο αντίκρισαν για πρώτη φορά, πέρα από τις ομορφιές της Ιταλίας και συγκεκριμένα της Τοσκάνης, τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini. Ο ίδιος θέλησε να τους εκμυστηρευτεί τα "κόλπα" του στην ετρουσκική κοπή κρεάτων και τους δειγμάτισε μερικά από αυτά.

Φυσικά, το κοινό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα σχόλιά του για άλλη μία φορά, πρώτον διότι η παρουσία του καλεσμένου ήταν πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική, δεύτερον γιατί η όψη των κρεάτων δημιούργησε έντονη σιελόρροια σε όσους παρακολουθούσαν και τρίτον γιατί η εμφάνιση των κριτών θύμισε κάτι από τις ταινίες δράσεις του Τομ Κρούζ.

Οι αντιδράσεις των παικτών και του κοινού για το σημερινό (6/6) επεισόδιο του MasterChef 6

MasterChef

MasterChef 6

MasterChef 6 - Σχόλια στο Twitter

Τα σχόλια του κοινού για το MasterChef 6

Τα σχόλια του κοινού για το MasterChef 6 στο Twitter

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ

Σε λίγες ημέρες το MasterChef 6 ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ (δείτε το βιογραφικό της) είναι οι δυο φιναλίστ που συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά, τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Οι δυο μάγειρες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές δοκιμασίες τόσο την Δευτέρα 6/6 όσο και την Τρίτη 7/6. Στον Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία περιμένουν να δοκιμαστούν σε μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, καθώς συγκεκριμένα έπρεπε να δημιουργήσουν τρία περίτεχνα κι απαιτητικά πιάτα, που έμοιαζαν περισσότερο με έργα τέχνης. Το πρώτο είχε βασικό υλικό το σαλιγκάρι, το δεύτερο ψάρι, που ήταν εμπνευσμένο σαν ηλίανθος και το τρίτο ένας μπάμπουρας.

Στην επόμενη φάση των τελικών μαζεύουν τις αποσκευές τους και ταξιδεύουν στην Ιταλία, εκεί όπου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα σε καταξιωμένους chef, μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη του νικητή.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoils που έχουν κυκλοφορήσει ο παίκτης που θα μαγειρέψει καλύτερα και τελικά θα κερδίσει είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος