Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν - Τους έκραξαν χωρίς τέλος

Πώς διατηρείται το σώμα της βασίλισσας μετά τον θάνατό της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη καθώς άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών. Όπως είναι λογικό, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περπάτησαν την Παρασκευή πίσω από το φέρετρό της κατά τη διάρκειας της πομπής από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουεστμίνστερ Χολ καθώς η σορός της βασίλισσας έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία όπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (19/9).

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται για το πώς διατηρεί το Μπάκιγχαμ τη σορό της Ελισάβετ ως την κηδεία; Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ένωσης Γραφείων Τελετών της Κάτω Σαξονίας, Μάρκους Γκεμπάουερ, δήλωσε στο γερμανικό δίκτυο RND ότι για να ανασταλεί η φυσική διαδικασία αποσύνθεσης, «τα σωματικά υγρά ανταλλάσσονται με φορμαλδεΰδη και άλλες χημικές ουσίες».

Από την άλλη, στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter μπήκε το ζεύγος Μέγκαν και Χάρι καθώς αρκετοί εξοργίστηκαν με την στάση τους (φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά). Μετά την τελετή ορισμένοι επικριτές άρχισαν να ειρωνεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, καθώς αποχωρούσαν από την τελετή.

Τα σχόλια στο Twitter κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

«Η βασιλική οικογένεια αφήνει την αγαπημένη μας βασίλισσα στο Γουεστμίνστερ Χολ με χάρη και αξιοπρέπεια εκτός από τον Χάρι και την Μέγκαν, που απλά πρέπει να κρατούν τα χέρια σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι. Μου σπάνε πραγματικά τα νεύρα».

Άλλος χρήστης γράφει: «Δεν μπορούν να κρατήσουν τους μακριά για δύο δευτερόλεπτα για να θρηνήσουν τη βασίλισσα (λες και την ενδιαφέρει κιόλας την Μέγκαν); Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν παραλείπουν ποτέ να μη σέβονται το πρωτόκολλο και τη βασίλισσα».