Σασμός: «Δεν αντέχω...γιατί;» - ''Σπαραγμός'' στο twitter για το ματωμένο γάμο της Μαρίνας & του Αντώνη

Μπήκε μπροστά για την προστατέψει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Δεν αντέχω...γιατί;» - ''Σπαραγμός'' στο twitter για το ματωμένο γάμο της Μαρίνας & του Αντώνη

Ένα από τα πιο έντονα επεισόδια παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Δευτέρας 13/3 στη σειρά Σασμός, καθώς είχε γίνει γνωστό, πως ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη θα κατέληγε σε έναν από τους πολλούς ματωμένους, που έχουμε δει στο σίριαλ.

Έτσι λοιπόν, τη στιγμή που ο γαμπρός παρέλαβε τη νύφη ακούστηκε ένας πυροβολισμός από τον Ευθύμη. Ο Φραγκιαδάκης λοιπόν μπήκε στη μέση για να σώσει την καλή του, με αποτέλεσμα η Μαρίνα να έχει στα χέρια της αιμόφυρτο τον Αντώνη της.

Το twitter δε θα γινόταν να μην γεμίσει από σχόλια για το ματωμένο αυτό γάμο, καθώς οι περισσότεροι έκριναν άδικο το γεγονός, πως η Μαρίνα έχει ζήσει τόσες πολλές πίκρες.

Δείτε επίσης εδώ: Σασμός: Νέα ψυχρή δολοφονία μετά το πυροβολισμό του Αντώνη; Ο ρόλος του Λευτέρη

Οι αντιδράσεις στο twitter για το ματωμένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη στο Σασμό

Όσα θα δούμε αύριο (14/3) στη σειρά

Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, όταν η πρώτη πηγαίνει στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. «Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σου αλλά καλύτερα γύρνα στο σπίτι σου, Καλλιόπη. Γύρνα στους γιους σου και σίγουρα θα μάθεις νεότερα για την υγεία του Αντώνη από τους ανθρώπους του χωριού μας. Δεν χρειάζεται να είσαι εδώ», της λέει με ευγένεια, αλλά η Καλλιόπη δεν φεύγει. Θέλει να δείξει στη Μαρίνα πως πραγματικά έχει καλές προθέσεις και νοιάζεται για εκείνη.

«Του άξιζε μια καλή γυναίκα σαν κι εσένα, Μαρίνα. Μπορεί οι οικογένειές μας να έχουν έχθρα ετών αλλά είχα χαρεί πολύ που ο αστυνόμος θα έφτιαχνε τη ζωή του με εσένα», ισχυρίζεται και η Μαρίνα συγκινείται. Παρόλο που το μέρος δεν βοηθάει για να την ευχαριστήσει όπως θα ήθελε, με την καρδιά της, το κάνει. Οταν η Καλλιόπη φεύγει και η Μαρίνα μένει ξανά μόνη με τις σκέψεις της, προσπαθεί να καταλάβει ποιος και γιατί ήθελε τον άντρα της νεκρό. Θέλει να αποδώσει το άδικο χτύπημα κάπου αλλά δεν μπορεί να το καταλογίσει πουθενά. Η Ντίνα και ο Μύρωνας πάντως συνεχίζουν τις έρευνες αλλά μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχουν είναι μηδαμινά και δεν τους οδηγούν σε απαντήσεις, πόσω μάλλον σε συλλήψεις.

Ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου και πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει για να το διαχειριστεί όσο ο Τόλης κάνει κρυφά απ’ όλους ένα πισωγύρισμα χωρίς να ενημερώσει κανέναν και να θέσει τις ζωές όλων σε κίνδυνο. Η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει καθαρό παιχνίδι αλλά δεν μιλάει σε κανένα γι’ αυτό πριν εξακριβώσει πλήρως τις προθέσεις της. Παράλληλα, αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την Ελενα. Και οι δύο έχουν καταλάβει πως νοιάζονται για τον ίδιο άντρα, οπότε το μόνο που μένει είναι να βάλουν ό,τι μέσο διαθέτουν για να τον κατακτήσουν.

Οι εξελίξεις της (13-17/3) εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Σασμός