Μαύρο Ρόδο: «Τρελαίνομαι. Δεν μπορώ, αποχωρώ!» - Χαμός στο twitter με την Ελισάβετ και τον Λευτέρη

«Κατευθείαν στην αγκαλιά του»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: «Τρελαίνομαι. Δεν μπορώ, αποχωρώ!» - Χαμός στο twitter με την Ελισάβετ και τον Λευτέρη

Σο αποψινό (19/3) επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» η Κασσιανή έλαβε τελεσίγραφο από τον Μανώλη και την Ευτυχία πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς για τον Γεράσιμο, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν: «Να αφήσεις τον γιο μας ήσυχο, αλλιώς θα μάθει όλος ο κόσμος τα αίσχη σου».

Η Κασσιανή μένει σύξυλη, ενώ παράλληλα ο Θέμης άρχισε να έχει πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τη Θάλεια και πιέζει τον Λουκά να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα: «Μικρέ, άσε τους έρωτες και ψάξε να μάθεις τα πάντα για εκείνη! Εμφανίστηκε από το πουθενά στο μαγαζί μου, φεύγει όποτε θέλει και όλο μπλέκεται στις δουλειές μου! Κάτι μου βρομάει και καλό είναι να προσέχεις κι εσύ, μην έχεις πολλά-πολλά».

Εκείνος άρχισε να συνδέει τα κομμάτια του παζλ ένα-ένα και ξεκίνησε να υποψιάζεται και εκείνος την αγαπημένη του και έτσι άρπαξε την κάρτα SIM του κινητού της και το έδωσε να το χακάρουν. Εκείνη το αντιλήφθηκε και τον ρώτησε ευθέως αν την πήρε εκείνος. Αυτός όμως το αρνήθηκε. Την ίδια ώρα, η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο...» - Το spoiler "φωτιά" της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο

Στο μεταξύ, ο Λευτέρης σοκαρισμένος με όσα του αποκάλυψε ο Σαράντος, πάει να βρει την κόρη του και τη ρωτάει ευθέως τι έχει συμβεί: «Πες τα μου όλα γιατί κοντεύει να τρελαθεί το μυαλό μου! Είναι αλήθεια όσα είπε ο Σαράντος;». Εκείνη του απάντησε καταφατικά. Ο Λευτέρης τη ρώτησε : «Εχεις σχέση με τον θάνατο του Διακοσάββα;» και η Ελισάβετ του απάντησε: «Οχι, ο Γεράσιμος το έκανε».

Εξελίξεις που οι τουιτεράδες δεν άφησαν ασχολίαστες.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για το Μαύρο Ρόδο