Stradivarius: Το πιο ανοιξάτικο πανωφόρι - Κάνει μόνο 29 ευρώ

Πρέπει να το αγοράσετε!

Stradivarius: Το πιο ανοιξάτικο πανωφόρι - Κάνει μόνο 29 ευρώ

Αυτό το ανοιξιάτικο πανωφόρι θα το λατρέψεις. Το βρήκαμε στα Stradivarius και κοστίζει μόνο 29 ευρώ. Είναι κατάλληλο για τις εμφανίσεις σου την Άνοιξη που ο καιρός ανοίγει και δεν θέλεις κάτι πολύ χοντρό και ζεστό πάνω σου.

Ποιος είπε πως τα πανωφόρια δεν μπορούν να φορεθούν και την Άνοιξη; Με αυτό το παλτό θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Είναι εκρού και μπορείς μάλιστα να το φορέσεις με ζώνη στη μέση για να το τονίσεις.

Μπορεί η Άνοιξη να πλησιάζει τα κρύα όμως δεν τελειώνουν ακόμα για αυτό σίγουρα χρειάζεσαι ένα πανωφόρι να φοράς στις εξόδους σου.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό που κυκλοφορεί σε Ανοιξιάτικο χρώμα και κάνει μόνο 25 ευρώ.

Stradivarius παλτό

Μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτές τις καφέ μπότες!

Stradivarius: Πουλόβερ την Άνοιξη; Δες πως να το φορέσεις

Θέλεις να φορέσεις πουλόβερ την Άνοιξη; Στο Stradivarius βρήκαμε το κατάλληλο, λεπτό για την εποχή και στο κατάλληλο χρώμα για να μπορείς να το βάλεις χωρίς να ζεστένεσαι και να εντυπωσιάσεις με την επιλογή σου τους πάντες.

Ποιος είπε ότι τα πουλόβερ δεν μπορούν να φορεθούν και την Άνοιξη; Με το κατάλληλο ύφασμα και με το σωστό χρώμα αποτελούν μια τέλεια επιλογή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα που μπορείς να το φορέσεις και τους Ανοιξιάτικους μήνες και να εντυπωσιάσεις. Είναι λεπτό και σε γαλάζιο χρώμα που προκαλεί αίσθηση.

Και το καλύτερο από όλα είναι πως κοστίζει μόνο 15 ευρώ.

Stradivarius προσφορές

Stradivarius πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

Στα Stradivarius το απόλυτο παλτό για την Άνοιξη - Γαλάζιο και κοστίζει μόνο 25 ευρώ

Στα Stradivarius θα βρεις το απόλυτο παλτό για την Άνοιξη, είναι γαλάζιο στο απόλυτο ανοιξιάτικο χρώμα δηλαδή ενώ κοστίζει μόνο 25 ευρώ. Με τέτοια τιμή δεν πρέπει να χάσεις σίγουρα την ευκαιρία να το αγοράσεις καθώς είναι πραγματικά υπέροχο.

Τα παλτό μπορούν να φορεθούν και την άνοιξη και είναι μια επιλογή που είναι ιδανική για κάθε γυναίκα καθώς είναι θηλυκή και κομψή.

Μπορείς να τα φοράς τόσο στις βόλτες σου όσο και σε ένα απλό καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Εμείς σου βρήκαμε αυτό στα Stradivarius που θα σε ξετρελάνει σίγουρα. Είναι γαλάζιο και θα το βρεις μόνο με 25 ευρώ.

Stradivarius  παλτό

Θα το βρεις εδώ