Ξεπουλάνε τα H&M με αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα - Και για γραφείο, και για βόλτα

Με 19,99 € πάρτο και έφυγες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεπουλάνε τα H&M με αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα - Και για γραφείο, και για βόλτα

Ξεπουλάνε τα H&M με αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα, το οποίο είναι κατάλληλο και για γραφείο, και για βόλτα! Άλλωστε με τιμή μόλις στα 19,99 €, είναι λογικό να έχουν αδειάσει τα ράφια. Πρόκειται για κλασικό κομμάτι, το οποίο και αξίζει να αποκτήσεις.

Αν είσαι σε αναζήτηση νέων ρούχων για τη ντουλάπα σου, αυτό το πράσινο κρεπ φόρεμα από τα H&M δεν πρέπει να μείνει εκτός. Είναι σε φοβερή τιμή και η γραμμή του το καθιστά ό,τι πρέπει και για το γραφείο σου, και για την έξοδο μετά. Εσύ απλά άλλαξε παπούτσια και είσαι έτοιμη να φύγεις!

  • Round neck
  • Keyhole
  • Puff sleeve
  • Viscose 100%
  • Art. No. 0855198004

Το πράσινο κρεπ φόρεμα που ξεπουλάει στα H&M

H&M πράσινο κρεπ φόρεμα για γραφείο
H&M πράσινο κρεπ φόρεμα σε προσφορά

Βρες το εδώ

Κρεπ φόρεμα και όχι μόνο στα H&M - Είναι must και για γραφείο και για έξοδο, δες εδώ γιατί

Τα κρεπ είναι υφάσματα με ελαφρά πτυχωμένη ή ανάγλυφη - σαν με μικρούς κόκκους- επιφάνεια. Αποκτά τη μορφή αυτή λόγω της εναλλασσόμενης συστροφής του νήματος. Το κρεπ χρησιμοποιείται ιδίως για ταγιέρ, σακάκια και πουκαμίσες. Είναι τέλεια για ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες, αφού θα σε κρατήσουν δροσερή και μάλιστα τα ρούχα από κρεπ φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού δεν θεωρείται πρόχειρο σαν ύφασμα.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Τονίζουμε ότι έχουν μείνει λίγα κομμάτια και στο τέλος εσύ θα χάσεις.... Εμείς, σου προτείνουμε να συνδυάσεις το φόρεμα από τα H&M με αυτή την υπέροχη τσάντα από τα Zara - Σε τέλειο χρώμα, δες την εδώ

TAGS