Η πιο χουχουλιάρικη φόρμα για την καραντίνα στη νέα παραλαβή των H&M

Αγόρασε την μόνο με 15 ευρώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πιο χουχουλιάρικη φόρμα για την καραντίνα στη νέα παραλαβή των H&M

Θέλεις να αγοράσεις μια φόρμα που θα είναι χουχουλιάρικη και θα την φοράς κάθε ημέρα εν μέσω καραντίνας; Τότε θα την βρεις στην ιστοσελίδα των H&M, δίνοντας 14,99€.

Δεν χρειάζεται μέσα στο σπίτι να φοράς μόνο πιτζάμες. Αν δεν θέλεις να φοράς ρούχα που θα φορούσες για μια χαλαρή βόλτα έξω, ώστε να νιώσεις καλύτερα, φόρεσε μια φόρμα και ένα φούτερ για να νιώσεις και λίγο πιο... αθλητικός τύπος.

Επίσης, δεν χρειάζεται να την φορέσεις μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω, στέλνοντας πάντα το μήνυμα σου στο 13033. Είτε για άσκηση, είτε να πας στο super market.

Επίσης, ξεπουλάει από τα H&M μια πλεκτή ζακέτα. Την φοράνε όσες γυναίκες αγαπούν την μόδα.

Αυτή είναι η πιο χουχουλιάρικη φόρμα των H&M για την καραντίνα

Joggers - 14,99 €

H&M φόρμα

Ιδανικό για γυμναστική στο σπίτι εν μέσω καραντίνας το πιο άνετο κολάν από τα H&M

Η καραντίνα συνεχίζεται και μαζί της, η γυμναστική που κάνουμε στο σπίτι! Ψάξαμε λοιπόν και σου βρήκαμε το ιδανικό κολάν για να κάνεις τις ασκήσεις σου. Είναι πολύ άνετο και μπορείς να το βρεις στα H&M σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα ευχαριστηθείς τόσο μέσα στο lockdown όσο και αργότερα, όταν ανοίξουν τα γυμναστήρια.

Βέβαια να σου θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή τα H&M έχουν βάλει σε έκπτωση και μερικά υπέροχα τζιν. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που σας προτείνουμε!

H&M Κολάν

Το κολάν αυτό βγαίνει συνολικά σε 5 αποχρώσεις και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου μόνο με 24,99€. Θα το βρεις εδώ!

Αδειάζουν τα ράφια του H&M με αυτές τις κροκό μπότες

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M, τα ράφια έχουν ξεκινήσει να αδειάζουν καθώς όλες οι γυναίκες θέλουν να βάλουν στη συλλογή τους αυτές τις υπέροχες κροκό καφέ μπότες.

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο γιατί έτσι θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Θα μπορούσες άνετα να συνδυάσεις τις μπότες αυτές με το πιο σικάτο φόρεμα από τα H&M. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό.

H&M καφέ μπότες

Οι μπότες αυτές βγαίνουν σε δύο αποχρώσεις και κοστίζουν 49,99€. Μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ.

TAGS