Με τουαλέτα αλά Όσκαρ η Κάτια Ζυγούλη - Την κρατούσε μην πέσει ο Σάκης Ρουβάς

Έτοιμο για το κόκκινο χαλί το ζευγάρι!

Με τουαλέτα αλά Όσκαρ η Κάτια Ζυγούλη - Την κρατούσε μην πέσει ο Σάκης Ρουβάς

Με τουαλέτα εντοπίσαμε την Κάτια Ζυγούλη και το look της θύμιζε Όσκαρ! Αλά γκράντε η εμφάνισή της και την κρατούσε μην πέσει ο Σάκης Ρουβάς, σαν σωστός gentleman. Το ζευγάρι με στιλ για 10άρι στην -ίσως- ωραιότερη φωτογραφία του!

Αν μιλάμε για κάλλος και ομορφιά, τότε σίγουρα ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, το έχουν και με το παραπάνω. Αν μιλάμε και για στιλ, ε έχουμε το απόλυτο δίδυμο! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκαν στο Intagram πιο λαμπεροί από ποτέ.

Το μοντέλο φόρεσε χρυσή τουαλέτα αλά Όσκαρ με σκίσιμο μέχρι πάνω και στρας, και ο Σάκης Ρουβάς με κοστούμι σε απόχρωση που έδενε άψογα με τα μάτια του. Η καλλονή έβγαλε τα παπούτσια της και ο τραγουδιστής την κράταγε να μην πέσει, χαρίζοντας στην κάμερα ένα στιγμιότυπο τρυφερό και σπάνιο. Η Κάτια άλλωστε είναι τόσο στιλάτη που μέχρι και ένα απλό παλτό το φοράει με τον δικό της τρόπο, στο γράψαμε και χτες...

Ιδού και η γκράντε Οσκαρική εμφάνιση του ζευγαριού:

Η Κάτια Ζυγούλη έχει στιλ και χωρίς φόρεμα τουαλέτα - Την αποθέωσε σε εμφάνιση ο Σάκης Ρουβάς

Όλοι χάζευαν την Κάτια Ζυγούλη με το coat φόρεμα που φόρεσε και ο Σάκης Ρουβάς δεν την άφηνε από δίπλα του!

Το αγαπημένο ζευγάρι πρόσφατα έκανε μια κοινή εμφάνιση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “ΕΛΠΙΔΑ” και παρότι τα ρούχα είναι το τελευταίο πράγμα που θα μας απασχολούσε σε μία τέτοια εκδήλωση, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε!

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε ένα κομψό coat dress με ένα διακριτικό print σε χακί χρώμα, τόνισε τη μέση της με μια λεπτή ταμπά ζώνη και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλές μπότες.

Δίπλα της, ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε ένα ήσυχο σύνολο με μαύρο τζιν, πουλόβερ και ankle boots, το οποίο «έδεσε» στυλιστικά με τα αξεσουάρ της συζύγου του επιλέγοντας leather jacket ιδίου χρώματος. Μαζί, Ρουβάς και Ζυγούλη ήταν ένα πανέμορφο και πολύ κομψό ζευγάρι.

Φυσικά ο γνωστός τραγουδιστής δεν άφηνε την καλλονή σύζυγό του από πλάι του!

Δείτε την κοινή του εμφάνιση:

Κάτια Ζυγούλη φόρεμα Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη